Vakantiehuis in Västernorrland

Västernorrland is een provincie in het noordoosten van Zweden aan de Botnische Golf. Het is een geweldige vakantiebestemming met een gevarieerd aanbod. De prachtige natuur en de kust zijn ongerept en de dorpjes en steden ademenen nog steeds authenticiteit uit. Geniet van een ruim aanbod aan activiteiten voor het hele gezin, maak romantische wandelingen met je partner of breng tijd door met een groep vrienden. Västernorrland weet iedereen te bekoren! Ga op zoek naar een vakantiehuis in Västernorrland en verken deze onbekende parel van Zweden!

Kust van Västernorrland

Populaire vakantiehuizen - Västernorrland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Västernorrland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Västernorrland

Loading...

Ontdek de lokale natuur

Västernorrland is een bestemming die natuurliefhebbers op hun wenken bedient met wilde en gevarieerde natuur. Een van de onbetwiste parels is zonder twijfel Nationaal Park Skuleskogens. Uitzichten op bossen, bergen, de zee en muisstille meren doen het hart van elke natuurmens sneller slaan. Maak aangename wandelingen, vergaap jezelf aan de indrukwekkende Slåttdalsskrevan-kloof of picknick aan het mooie Kälsviken-strand. In het bezoekerscentrum kom je alles te weten over Skuleskogens. Dit nationale park maakt deel uit van de Höga Kusten (de Hoge Kust), een lang kustgebied waar meren, baaien, bergen, rotsen, stranden, talloze eilanden en rotsachtige heuvels het landschap sieren. Bestijg de Skuleberget en geniet op een hoogte van 294 meter van een indrukwekkend vergezicht. Een bezoek aan de Höga Kusten zal zonder twijfel een van de hoogtepunten zijn tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Västernorrland!

vakantiehuis in Västernorrland

Activiteiten voor alle leeftijden

Västernorrland biedt tijdens elk seizoen leuke activiteiten voor jong en oud. Zoek de kust of de meren op en ga met het hele gezin zwemmen, vissen en kajakken in de archipel. Meer plezier beleven je kinderen in het waterpark Himlabadet of in Källarbackens Saga, waar ze in de natuur kennismaken met dieren en verhaaltjes. De natuur van Västernorrland nodigt daarnaast uit tot heerlijke wandel- of mountainbiketochten door bossen. Pauzeer even en laat de allerkleinsten wilde bessen en paddenstoelen plukken. 's Winters zorgt het besneeuwde landschap dan weer voor ski- en langlaufpret. Zoals je ziet, is een vakantiehuis in Västernorrland huren het hele jaar door een uitstekend idee.

Bezienswaardigheden in Västernorrland

De regio telt naast de natuur heel wat mooie plekken om te bezoeken vanuit je vakantiehuis in Noorwegen. Denk maar aan de aangename kuststad Härnösand met het prachtige Smitingen-strand en tal van interessante musea, zoals de Härnösand Kunsthal en het leuke wetenschapsmuseum Technicus, geschikt voor jong en oud. De stad Sundsvall valt op met unieke art-nouveaugebouwen en verdient zeker een bezoek. Vergeet bovendien niet de sfeer op te snuiven in de talrijke kleine vissersdorpjes aan de kust of op eilanden, zoals het Ulvön-eiland. Hier kleuren houten huizen het uitzicht en maak je kennis met de authentieke visserscultuur en gastronomie van Västernorrland.

Huur een vakantiehuis in Västernorrland

Bestudeer ons aanbod aan vakantiehuizen in Västernorrland en start met het plannen van je vakantie in Zweden! Ga een geweldig verblijf tegemoet in accommodatie die comfort en privacy biedt en geschikt is voor gezinnen met kinderen, vriendengroepen en koppels. Met een vakantiewoning geniet je ten volle van deze groene bestemming. Ervaar de bossen, meren en heuvels tijdens magische wandeltochten met het hele gezin én je hond. Al kajakkend verken je dan weer de ongelooflijke kustlijn en de vele onaangeroerde eilandjes in de regio. 's Avonds is er niets heerlijkers dan thuiskomen in je vakantiehuis in Västernorrland en het glas te heffen op een geslaagde dag. Tijdens je verblijf kom je in contact met de authentieke cultuur en gastronomie van deze streek in de steden en de dorpjes. Laat je verwennen in lokale restaurants en smul van streekgerechten of tover in de keuken van je vakantiewoning en schotel je mede-vakantiegangers culinaire hoogtepunten voor. Jij beslist! Västernorrland heeft alles in petto voor elk type vakantie, of het nu een gezinsvakantie, een actieve vakantie of een rustige vakantie is. Jij kiest volledig hoe je je reis indeelt en met accommodatie van NOVASOL doe je dat helemaal op je eigen ritme. Bekijk nu welke vakantiehuizen in Västernorrland beschikbaar zijn en maak je klaar voor een geweldig verblijf in Zweden!