Vakantiehuis in Örebro

Een vakantie in de Zweedse provincie Örebro is een uitstekend idee! Ontdek de aantrekkelijke hoofdstad, de prachtige natuurlijke omgeving en talloze activiteiten en bezienswaardigheden. Örebro is een bestemming die jong en oud charmeert, of je nu van plan bent om heel actief te zijn of eerder een luilekkervakantie in gedachten hebt. Neem een kijkje naar onze vakantiehuizen in Örebro en waan jezelf al in Noord-Europa!

Kasteel in Örebro

Populaire vakantiehuizen - Örebro

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Örebro

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Örebro

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Örebro

Loading...

Ontdek de fascinerende hoofdstad

Örebro, de hoofdstad van de provincie, heeft tal van culturele en historische bezienswaardigheden in petto voor jou en vormt het hele jaar door het decor voor talrijke evenementen. Je vindt er heel wat fietspaden en voor weinig geld huur je al een fiets van de stad. Hét uithangbord van Örebro is zonder twijfel het kasteel, dat trots prijkt op een eilandje in de Svartån-rivier. In het openluchtmuseum Wadköping - met houten gebouwen - krijg je dan weer een inkijk in hoe de stad er vroeger uitzag. Las een welgekomen pauze in in een van de restaurants of cafés en geniet van koffie en gebak tijdens de fika. Romantisch ontspannen met z’n tweetjes doe je met een wandeling door het idyllische stadspark, terwijl kinderen zich volop kunnen uitleven in Gustavsvik, het grootste waterpark van Noord-Europa. Met Stora Holmen beschikt Örebro zelfs over een eiland dat volledig in het teken staat van de allerkleinsten. Gocarts, een miniatuurstad, speeltuinen en een treintje toveren een glimlach op hun gezicht tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Örebro. Andere aanraders zijn Nora, een van de beste bewaarde houten stadjes van Zweden, en Lindesberg. Beiden liggen aan het water en laten je toe om je volledig onder te dompelen in de regionale cultuur.

vakantiehuis in Orebro

Geniet van de natuur

Vakantiehuizen in Zweden worden steevast omringd door geweldige natuur doorkruist door slingerende wandelpaden. Ook in Örebro is dat het geval. Leef je al wandelend uit in de prachtige natuurreservaten van de regio of ga mountainbiken op de vele paden. Ontdek Nationaal Park Garphyttan en Nationaal Park Tiveden en ervaar met je eigen ogen wat de Zweedse natuur zo uniek maakt. Riftvalleien, gigantische rotsblokken, uitgestrekte bossen, weides met bloemen... In deze nationale parken vind je het allemaal. In Örebro en de directe omgeving liggen heel wat meren, zoals het grote Vättern- en het Hjälmarmeer, die perfect zijn om te vissen, kajakken en zwemmen. Kies voor een van onze vakantiehuizen in Örebro aan het water om in alle rust te genieten van elkaars gezelschap, terwijl je omgeven wordt door natuurschoon. Het gebied rond de bergrug Kilsbergen is prachtig en beschikt met Storstenshöjden over een vermakelijk skiresort op slechts 22 kilometer van de stad Örebro. Kortom: de provincie Örebro is het hele jaar door een uitstekende vakantiebestemming.

Huur een vakantiehuis in Örebro

Ga tussen onze vakantiehuizen in Örebro op zoek naar de perfecte uitvalsbasis voor je volgende vakantie. Huur een fantastisch landhuis in de Zweedse natuur, verblijf aan het water en neem het geweldige uitzicht en het gefluit van de vogels in je op. Vanuit je vakantiewoning liggen heel wat leuke gezinsactiviteiten in het verschiet: wandelen, fietsen, vissen, kajakken, zwemmen, skiën… Maak een uitstap naar de levendige hoofdstad of snuif de lokale cultuur en sfeer op in de pittoreske dorpjes. Aan jou de keuze! Met een vakantiehuis in Örebro van NOVASOL zal je een geweldige tijd beleven. Onze accommodatie is geschikt voor iedereen: koppels, groepen vrienden, gezinnen met kinderen… Door de vele voorzieningen zal je bovendien niets tekortkomen. Maak gebruik van de keukenfaciliteiten of steek de gezellige haard aan. In heel wat woningen is ook je favoriete huisdier welkom, waardoor je de bijzondere vakantiemomenten met werkelijk iedereen kan delen. Bij NOVASOL boek je snel, eenvoudig, veilig en voordelig, zodat jij alleen maar aan genieten hoeft te denken. Bekijk ons gevarieerde aanbod en boek jouw favoriete vakantiehuis in Örebro!