Vakantiehuis op Gotland

Een reisje naar het Zweedse Gotland brengt je naar een compleet andere wereld! De gezellige sfeer, historische bezienswaardigheden en fantastische natuur zorgen ervoor dat je zeker teruggaat. Het is niet alleen het grootste eiland van Zweden maar ook het grootste zomervakantieparadijs, waar het hele gezin zich zal vermaken. Het zijn vooral de 800 km lange kust en de vele zonuren die van Gotland een waar toeristenoord maken. Langs de kust kan je optimaal genieten van zandstranden waar ook de allerkleinsten veilig kunnen pootjebaden. De actieve vakantieganger kan zijn hart dan weer ophalen op de vele fietspaden die dwars door de prachtige natuur voeren. Huur een vakantiehuis op Gotland en ontdek dit bijzondere stukje van Zweden!

Kasteel op Gotland

Populaire vakantiehuizen - Gotland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Gotland

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Gotland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Gotland

Loading...

Natuurpracht rondom je vakantiehuis

De natuur van Gotland heeft je veel te bieden. Niet te missen zijn de ‘raukar’, eeuwenoude kalksteenformaties langs de kust in bijvoorbeeld Sudret en Fårö. Bezoek bijvoorbeeld de Hoburgsgubben aan de zuidkant en Digerhuvud in het Noorden op buureiland Fårö. Dit eiland, met zijn fascinerende landschap en het unieke duingebied Ulla Hau, is zeker een bezoekje waard. Ook de druipsteengrotten van Lummelunda zijn een waar kunstwerk van de natuur. De grotten behoren tot de grootste van Europa en hebben een totale lengte van 4,5 km. En ook het Nationaal Park Gotska Sandön, gelegen op het gelijknamige eiland zo’n 40 kilometer ten noorden van Fårö, mag je niet links laten liggen wanneer je in een vakantiehuis in Zweden verblijft.

vakantiehuis op Gotland

Bezoek historisch Visby

Naast de prachtige natuur biedt Gotland ook uiterst interessante bezienswaardigheden. Hoofdstad Visby moet je zeker gezien hebben vanuit je vakantiehuis op Gotland. De binnenstad en de stadsmuur staan op de lijst van UNESCO. De muur, de kleine steegjes, de uitzichtpunten en de vele rozen geven je een typisch middeleeuws gevoel. Bovendien komt de geschiedenis van Gotland tot leven wanneer je de 92 middeleeuwse kerkjes bezoekt die over het hele eiland verspreid liggen. In Klintehamn kan je dan weer de kunst van de archeologie bewonderen. Cultuurliefhebbers, pak alvast jullie koffers!

Strandvakantie op Gotland

Gotland is een fantastische bestemming voor een strandvakantie. Heerlijke witte zandstranden als dat van Tofta of Sudersand (Fårö) hebben een betoverende werking op gezinnen met kinderen. Dat komt door het ondiepe water en het zachte zand die het ideale decor creëren om te spelen en te ravotten langs het water. Ga liggen op je strandhanddoek en geniet van de overvloedig schijnende zon. De stranden van Gotland lenen zich bovendien perfect tot activiteiten als kitesurfen of het spelen van een potje volleybal. Ga op zoek naar een vakantiehuis op Gotland langs de kust en breng je vakantie door met je voeten in het zand.

Lekker eten op Gotland

Met 7 van de 199 beste restaurants van Zweden zullen liefhebbers van de moderne keuken hun hart hier kunnen ophalen. Proef tijdens je bezoek aan Gotland zeker eens de speciale saffranspannkaka of de kajp-soep. Gastronomie ten top!

Huur een vakantiehuis op Gotland

Gotland is een fantastische bestemming waar natuur, cultuur en een fascinerende geschiedenis op je liggen te wachten. Laat NOVASOL je helpen in je zoektocht naar het perfecte vakantiehuis op Gotland. Onze vakantiewoningen zijn verspreid over heel Gotland en zijn de ideale uitvalsbasis om alle uithoeken van het eiland te verkennen. Kies voor een vakantiewoning langs de kust als je te voet naar de schitterende stranden wil kunnen wandelen. Door de relatief korte afstanden liggen echter alle vakantiehuizen op een steenworp afstand van de lokale kustlijn. Strandplezier is dus gegarandeerd, welk vakantiehuis op Gotland je ook kiest! Het moderne interieur, de vele faciliteiten en de mooie omgeving rond je accommodatie zorgen voor een geslaagde, zorgeloze vakantie met je gezin, je partner of je vrienden. En vergeet niet dat ook je hond in veel van onze vakantiewoningen meer dan welkom is! Met een vakantiehuis op Gotland staan je prettige dagen op het strand en magische zomeravonden op je buitenterras te wachten. Waar wacht je nog op?