Vakantiehuis Zweden - de beste keuze

De vakantiehuizen van NOVASOL kom je overal in Zweden tegen, zodat je altijd een vakantiehuis kunt vinden die bij jouw wensen past. Zo kun je bijvoorbeeld prachtige appartementen in Stockholm of juist in een vakantiehuisje midden in de natuur van Noord- Zweden huren. We bieden een groot aanbod vakantiehuizen voor vissers, golfers, wandelaars en andere natuurliefhebbers in Zweden. Kom nu nog meer te weten over dit land en vind je favoriete vakantiehuis in Zweden!

Vakantiehuis Zweden

Populaire vakantiehuizen - Zweden

Loading...

Waarom op vakantie in Zweden?

  • Groot vrijetijdsaanbod

  • Indrukwekkende natuur

  • Heldere nachten

  • Goede wintersportmogelijkheden

  • Traditionele volksfeesten

  • Veel bezienswaardigheden

Een vakantie in de natuur

Geniet van de natuurrijke omgeving rondom je vakantiehuis in Zweden, net zoals de Zweedse bevolking dat ook doet. De prachtige uitzichten, groene bossen en meren zijn zo prachtig gebleven omdat Zweden pas laat geürbaniseerd is. Mensen uit Zweden houden met heel hun hart van hun natuur en zorgen er dan ook allemaal voor dat het schoon, netjes en goed beschermd wordt. Het bijzondere aan deze liefde voor de natuur is het Zweedse Allemansrecht, dat iedereen toegang geeft om van deze prachtige natuur te genieten, ook al is het land eigendom van iemand anders.

Strandvakantie in Zweden

De zandstranden van Öland, Skåne en Halland, de sprookjesachtige rotsen van Bohuslän, de rotseilanden aan de oostkust en de oogstrelende eilanden Öland en Gotland staan garant voor een heerlijke strandvakantie.

Rust en ontspanning met de aanbieding 'Vakantiehuis Zweden'

De meeste Zweden houden hun vakantie in eigen land. Ze zeggen daar immers allemaal; “Door het leven in moeder natuur hervinden we onze innerlijke rust”. Gelijk hebben ze, ondervind het zelf in één van de mooie vakantiewoningen in Zweden en kom volledig tot rust.De goudgele zandstranden, scherpe rotskusten, de blauwe meren, uitgestrekte groene bossen, hoge gebergten, de vele ambachts- en winkelcentra, de cultuur van historische rotstekeningen tot het wilde leven. Dat is de schoonheid die Zweden te bieden heeft. Het trekt niet voor niets al jarenlang vele toeristen naar het land.

Stap in de voetsporen van jeugdheld Niels Holgerson of ga zelf op ontdekkingstocht in één van de uitgestrekte bosgebieden. Of je nu houdt van een actieve vakantie of van de zekerheid en rust, met een vakantiehuis in Zweden vindt je het allemaal. Slenter door de winkelstraten van Borås en Ullared of bezoek de glasblazers in Småland, waar je tegen uiterst lage prijzen mooie kunstwerken van deze beroemde handwerklieden kunt kopen.

Skansen, Liseberg, Kolmården, Skara Sommerland, Tomteland, Havets Hus en Norden Ark zijn plaatsen die voor de nodige dosis ontspanning en afwisseling zorgen tijdens uw vakantie. De zomer in Zweden bestaat uit meer dan alleen zwemmen en zonnebaden. Dankzij de verschillen in het weer valt er in Zweden altijd wel iets te beleven voor de hele familie.