search

Vakantiehuis Zwitserland - de beste keuze

Zwitserland, een land, waar je heerlijk kunt genieten van vele bergen, indrukwekkende gletsjers en talrijke meren. Ons aanbod in Zwitserland varieert van typisch Zwitserse chalets tot kindvriendelijke appartementen, die je nu met de Beste Prijs Garantie eenvoudig kunt huren, zónder boekingskosten. Laat je inspireren en vind direct jouw favoriete vakantiehuis in Zwitserland!

vakantiehuis Zwitserland

 

Waarom een vakantiehuis in Zwitserland huren??

  • Hoge bergketens
  • Steden als Bern, Zürich, Genève
  • Prachtig groene natuur en bossen
  • Vakantiehuizen bij schitterende meren en rivieren
  • Een hooggebergte- en mediteraan klimaat
  • Interessante cultuur, geschiedenis & gastronomie

vakantiehuis Zwitserland

 

Zwitserland - een veelzijdige vakantiebestemming

Zwitserland is veelzijdig en avontuurlijk, maar voor velen waarschijnlijk nog onbekend. Het is bijna onmogelijk om een ander land te vinden waar zoveel culturele en landschappelijke contrasten zijn.

Het is ook een land, waar voorname Europese rivieren hun oorsprong hebben. Geografische kenmerken brengen een onvergelijkbare klimatologische diversiteit met zich mee. De thermometer kan er variëren van veertig graden onder nul, tot veertig graden boven nul. Zwitserland is tevens een land met indrukwekkende gletsjers, talrijke meren, schone lucht en de meeste bergen in Europa die tot over de 4000 meter hoogte reiken.

vakantiehuis Zwitserland

 

Vakantiehuis Zwitserland - de beste selectie

Ontdek Zwitserland, rijdt over hoge Alpenpassen om bijvoorbeeld in het Rhônedal te geraken. Bewonder de gigantische wijngaarden in Wallis en langs het meer van Geneve. Het land biedt u wereldwijd geliefde vakantieregio’s met voor de actieve vakantiegangen zeer attractieve wandel- en moutainbike-routes. Wie denkt dat Zwitserland nog steeds erg duur is, kan zich wel eens vergissen. In vergelijking met omliggende landen is het slechts iets prijziger. Kijk maar eens naar de prijzen van onze chalets en vakantiehuizen in Zwitserland! Grüezi, Bonjour, Benvenuto en Bundí in Zwitserland!

Voor voor elk seizoen

De zomervakantie doorbrengen in de Zwitserse bergen is echt iets bijzonders. Het is met niks te vergelijken en is echt ontspanning in optima forma. Het beleven van avonturen in de bergen en een verblijf in een NOVASOL-vakantiehuis gaan hier perfect samen.