search

Vakantiehuizen in Halland

Zon, strand, bossen, rivieren en meertjes...... dat is Halland.

 

In Zweden zegt met dat de kust van Halland bestaat uit een zandstrand dat slechts enkele keren onderbroken wordt door prachtige steden. Bekende stranden zijn Skummeslovestrand, Mellbystrand, Tylosand en Skrea Strand. Hier is vakantieplezier voor de hele familie gegarandeerd. Ook de voor de allerkleinsten door de licht aflopende stranden.

 

Halland heeft echter veel meer te bieden dan strand alleen. Het binnenland bestaat uit een mozaïek van meren, bossen en riviertjes. De 4 grote rivieren in het gebied zijn Lagan, Nissan, Atran en Viskan. Het landschap is ideaal voor dagtrips, fietsen, wandelen, varen, vissen en nog veel meer. De kansen dat u ’s avonds met een rijke vangst naar uw vakantiehuis terugkeert is groot. Houdt u niet van vissen? Geen probleem! Halland biedt ook genoeg voor golfliefhebbers. Surfers komen aan hun trekken in de baai van Apelviken bij Varberg.

 

Maakt u eens een uitstapje naar discountparadijs Ullared, hier vindt u pas échte koopjes! De omgeving kan u veel belevenissen bieden. Ga met uw hele familie eens naar Göteborg, waar u veel winkeltjes en bezienswaardigheden kunt bezoeken.