search

Vakantiehuis in Den Haag

Een vakantiehuis in Den Haag van NOVASOL is de perfecte uitvalsbasis om 'de mooie stad achter de duinen' te verkennen. Het bruisende Den Haag staat vooral bekend als het politieke hart van onze noorderburen, maar heeft zo veel meer te bieden. Denk maar aan de vele fascinerende bezienswaardigheden, mooie gebouwen en boeiende musea die je er vindt. Om dan nog maar te zwijgen over de vele activiteiten voor jong en oud en de geweldige stranden met hun zachte zand. Je hoort het al: met een vakantiehuis in Den Haag ga je een zalige vakantie tegemoet.

 

Wat heeft Den Haag zoal te bieden?

 

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en zoals het een hoofdstad betaamt, vind je er een ruim aanbod. Bezoek een van de vele goede restaurants, kies voor een middagje shoppen in de historische winkelgalerij de Passage of zet een stapje in het bruisende nachtleven. Onze vakantiehuizen in Den Haag liggen dicht bij het centrum, waardoor je nooit ver hoeft te gaan.

Om je onder te dompelen in de lange geschiedenis van Den Haag, is er geen betere plek dan het Binnenhof. Dit gebouwencomplex - met de bekende gotische Ridderzaal als blikvanger - vormt al sinds jaar en dag het hart van de Nederlandse politiek. De Haagse grachten roepen dan weer de typische gezellige Nederlandse sfeer op. Ontdek de stad vanop het water tijdens een rondvaart, een niet te missen activiteit vanuit een vakantiehuis in Nederland.

 

Den Haag: kunst en activiteiten voor het hele gezin

 

Den Haag biedt voor elk wat wils. Er zijn bijvoorbeeld enkele musea die je niet mag missen. Zo is er het Mauritshuis, waar je werken van onder meer Rembrandt en Vermeer kan bewonderen. Het kunstmuseum Escher in het Paleis herbergt dan weer talloze creaties van de Nederlandse graficus Maurits Cornelis Escher. Na een dagje cultuur is het heerlijk thuiskomen in je comfortabele vakantiehuis in Den Haag.

Als je Den Haag bezoekt met je kinderen, dan zet je Madurodam het best bovenaan je lijstje. In dit attractiepark op korte afstand van je vakantiewoning vind je een heuse Nederlandse miniatuurstad en talloze leuke activiteiten voor jong en oud.

 

Genieten op de stranden dicht bij je vakantiewoning in Den Haag

 

De nabijheid van de Noordzee maakt van een vakantiehuis in Den Haag een fantastische uitvalsbasis voor een strandvakantie in Nederland. Op een zonnige zomerse dag is het zalig vertoeven op de stranden van de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin. Zoek een geschikt plaatsje uit en ontspan op je strandhanddoek, terwijl je kinderen aan de slag gaan met een schep en een emmer. Je kan ook het uitgebreide aanbod aan watersporten verkennen of een bezoek brengen aan Sea Life. 's Avonds maak je een avondwandeling op de boulevard, voordat je op zoek gaat naar een uitstekend eetadresje of zelf een smakelijke maaltijd op tafel tovert in je vakantiehuis in Zuid-Holland.

 

Het ideale vakantiehuis in Den Haag huren

 

Zoals je kan lezen, is Den Haag een heel veelzijdige vakantiebestemming. Op korte afstand van onze vakantiehuizen in Den Haag vind je een ruim aanbod aan culturele bezienswaardigheden, leuke restaurants en activiteiten voor het hele gezin. De hoofdstad van Zuid-Holland zal je daarnaast charmeren met haar prachtige historische gebouwen en romantische grachten. Zin in een strandvakantie? Dan kan je vanuit je vakantiehuis in Den Haag koers zetten naar de nabijgelegen stranden van Scheveningen en Kijkduin. Hier ben je aan het juiste adres voor warme zomerdagen onder de zon en een verkoelende duik in de Noordzee. En wat is er aangenamer dan 's avonds met z'n allen lekker eten en napraten in je gezellige vakantiewoning? Ontdek onze selectie vakantiehuizen in Den Haag en plan je vakantie in Nederland.