search

Vakantiehuis in Walcheren

Zin in een vakantie bij onze noorderburen? Huur dan een vakantiehuis in Walcheren van NOVASOL. Het schiereiland Walcheren ligt in het westen van de Nederlandse provincie Zeeland en beschikt over heel wat troeven om je een aangename vakantie te bezorgen. Je vindt er sfeervolle steden en dorpen, geweldige stranden en historische bezienswaardigheden. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Walcheren en boek je favoriete uitvalsbasis voor je vakantie in Zeeland.

Over Walcheren

Walcheren is een schitterende bestemming voor een vakantie dicht bij huis. Dit voormalige eiland heeft van alles te bieden en zal de harten van jong en oud weten te veroveren. Voor natuurliefhebbers zijn er in de buurt van onze vakantiehuizen in Walcheren talloze aangename plekjes. Kom tot rust tijdens een wandeling of een fietstocht en vergeet de zorgen van alledag.

Vanuit je vakantiehuis in Zeeland kan je koers zetten naar De Manteling van Walcheren. Dit natuurgebied ligt vlak bij de kust en telt bossen, duinen en prachtige wandelroutes. Je stuit er onder meer op het magische Kasteel Westhove. De orangerie van dit kasteel herbergt Terra Maris, het museum voor natuur en landschap van de provincie Zeeland. Ook meer dan de moeite waard zijn de vier krekengebieden van Walcheren, waar het krioelt van de bijzondere vogels en planten.

Wat te doen in Walcheren?

Een verblijf in een vakantiehuis in Walcheren is synoniem met goed gevulde dagen en leuke uitstapjes. Bezoek bij Ritthem het Fort Rammekens en laat je meevoeren naar de zestiende eeuw. Ook een uitje naar DeltaPark Neeltje Jans is snel gemaakt vanuit je vakantiewoning in Walcheren. In dit themapark leer je van alles over de Deltawerken, terwijl het ook leuke activiteiten en attracties biedt voor jong en oud.

Wist je trouwens dat Walcheren over een van de fraaiste kustlijnen van heel Nederland beschikt? In de zomer nodigen de plaatselijke stranden je uit voor een potje zonnebaden. In de winter kan je er lange wandelingen maken en zalig uitwaaien. Na een poosje in de gezonde zeelucht verwennen de restaurants in de buurt je met overheerlijke Zeeuwse gerechten. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Nederland en geniet van een aangename strandvakantie in Walcheren.

Bezoek de steden en dorpen van Walcheren

Walcheren is niet alleen betoverende natuurpracht en fantastische stranden, maar ook sfeervolle badplaatsen en historische steden. Een uitstap naar Middelburg, de hoofdstad van Zeeland, is altijd een goed idee vanuit een vakantiehuis in Walcheren. Je krijgt er meer dan duizend (!) rijksmonumenten voorgeschoteld, waaronder het stadhuis en de abdijtoren Lange Jan. Stap zeker ook eens binnen in het Zeeuws Museum om enkele Vlaamse wandtapijten te bewonderen.

Aan het Veerse Meer vind je de historische stad Veere. De rijke geschiedenis van deze plek leeft verder in de Schotse Huizen, de Grote Kerk, het stadhuis en de Campveerse Toren. Vergeet verder de aantrekkelijke badplaatsen Domburg, Westkapelle, Zoutelande en Vlissingen niet op te nemen in je vakantieplannen.

Jouw ideale vakantiehuis in Walcheren huren

Huur een vakantiehuis in Walcheren en geniet van een relaxerende vakantie in Zeeland. Walcheren is een bestemming met droomstranden, aantrekkelijke steden en rustgevende natuurgebieden. Ga te voet of met de fiets op avontuur in de duinen of breng de zomerdagen door op jouw favoriete strand. Tussendoor kan je de regionale geschiedenis opsnuiven in fascinerende steden als Middelburg en Veere. De vrijheid die een vakantiehuis in Walcheren je biedt, is onbetaalbaar. Je bepaalt helemaal zelf hoe je je dagen invult en welke uitstappen je maakt. Wanneer je eens een dagje thuisblijft, ervaar je al snel het gemak en comfort van een volledig ingerichte vakantiewoning. Maak gebruik van de goed geëquipeerde keuken van je accommodatie en verwen je reisgenoten met een heerlijke maaltijd. Geen zin om te koken? Dan kan je terecht in de vele uitstekende restaurants die Zeeland telt. Boek vandaag nog je ideale vakantiehuis in Walcheren en begin te genieten!