Kroatie vakantiehuis met zwembad - bekijk onze aanbieding

Met in totaal meer dan 5000 prachtige vakantiehuizen, vakantiewoningen en appartementen in Kroatië, beschikt NOVASOL over het grootste aanbod. Vele van deze vakantievilla’s in Kroatië beschikken over een eigen privé zwembad. Je vindt onze vakantiehuizen in Kroatië in Istrië, Kvarner, Dalmatië en op alle Kroatische eilanden. Wat is er nu lekker dan op vakantie op ieder gewenst moment van de dag een heerlijke verfrissende duik te kunnen nemen bij je vakantiewoning in Kroatië met privé zwembad? Wanneer je beschikt over een eigen zwembad op vakantie ben je niet meer beperkt tot de vaak drukke en toeristische stranden. Hier trek je je optimaal terug met je gezin, familie of vrienden. Een vakantiehuis in Kroatië met zwembad is het medicijn om volledig te ontspannen en tot rust te komen.

Ook voor de kinderen biedt een zwembad natuurlijk uren aan speel plezier. Terwijl zij zwemmen, spelen, spetteren en plezier hebben, kun jij heerlijk een boekje lezen met een glaasje wijn terwijl je lekker bruin wordt in de zon.

Naast de vele vakantiehuizen en villa’s in Kroatië biedt NOVASOL ook nog verschillende ruime vakantie appartementen en woningen in Kroatië aan - natuurlijk met zwembad. Hier deel je dan echter wel het zwembad met de andere gasten van het complex, maar dat mag de pret niet drukken.

Tip! Je weg naar vakantiegeluk is een vakantiehuis met zwembad. Vergeet niet op tijd te boeken, want de vakantiehuizen, villa’s en appartementen in Kroatië zijn populair! Kijk en boek nu!

 

kroatie vakantiehuis met zwembad

De voordelen van een vakantiehuis in Kroatië met privé zwembad:

  • De mogelijkheid tot het nemen van een verfrissende duik op ieder moment van de dag
  • Water en verkoeling binnen handbereik, zelfs wanneer het strand te ver van het vakantiehuis in Kroatië verwijderd is.
  • Je hoeft niet vroeg in de ochtend op te staan om een ligbedje bij het water te reserveren of je handdoek er neer te leggen.
  • Geen drukte! Geniet ontspannen en in alle rust van de zon en je vakantie.
  • Kinderen kunnen in alle rust leren zwemmen of spelen, zonder hierbij door anderen te worden lastig gevallen.

 

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen