search

Vakantiehuizen in Dalmatië

Een prachtig gebied zo rijk aan natuur als in Dalmatië vind je nergens in Europa. De combinatie van de Adria en de Middellandse Zee zorgt voor een waar toeristisch paradijs. Dalmatië heeft een kust met goudgele uitgerekte stranden. De schoonheid van de natuur en de rijkheid aan geschiedenis staan in het gebied centraal. Ontdek deze schitterende regio vanuit een vakantiehuis in Dalmatië!

In de schilderachtige plaatsjes langs de kust en in de drukke steden beleef je de geschiedenis en romantiek van de oude Kroatische tijd. Rust en stilte en het bruisende nachtleven wisselen elkaar af. Wij verwelkomen je graag in één van onze vakantiehuizen in Kroatië.

Er zijn ook talrijke recreatiemogelijkheden zoals tennis, fietsen, zeilen, duiken, raften, paragliding en nog veel meer. De vele baaien met de natuurlijke stranden en het heldere water zorgen voor een heerlijke vakantie met veel rust maar indien je ook veel activiteit wenst.

Een ding is zeker: van een bezoek aan Dalmatië zal je zeker niet teleurgesteld thuiskomen. Kom dan ook heerlijk tot rust en geniet van de vele schatten aan natuur die in dit gebied te vinden zijn met een vakantiehuis in Kroatië.