search

Vakantiehuis in Deiva Marina

Voor een ontspannende vakantie in Italië doe je er goed aan om een vakantiehuis in Deiva Marina te huren. Deiva Marina is een kleine kustplaats in de regio Ligurië en is vooral geliefd onder liefhebbers van een strandvakantie. Maar vergis je niet: ook voor actieve vakantiegangers heeft deze bestemming heel wat te bieden. Laat je zorgen wegvaren aan de Ligurische Zee, ontdek het groene achterland en - vooral - geniet van alles wat Italië zo mooi maakt.

Over Deiva Marina

Deiva Marina (provincie La Spezia) ligt aan de Riviera di Levante, een prachtige kustlijn in het noordwesten van Italië. Toerisme is er de voornaamste bron van inkomsten. Het pastelkleurige historische centrum bevindt zich een beetje van de kust en situeert zich rondom de achttiende-eeuwse Sant'Antonio Abate-kerk. Aan de kust vind je dan weer het gedeelte La Marina met een boulevard, restaurants, winkels en een aangenaam strand. In de achtergrond rijzen groene heuvels op die een geweldig decor vormen voor buitenactiviteiten. Met een vakantiehuis in Deiva Marina als uitvalsbasis combineer je dus gemakkelijk een relaxerende strandvakantie met activiteiten in de natuur.

Wat te doen tijdens je vakantie in Deiva Marina?

De omgeving van onze vakantiehuizen in Deiva Marina biedt talloze mogelijkheden voor een goed gevulde vakantie. Langs de Riviera di Levante volgen de uitnodigende stranden elkaar in sneltempo op. Het strand van Deiva Marina zelf is al vaak bekroond geweest met een Blauwe Vlag, omdat het er veilig en schoon is, en er goede voorzieningen zijn. De Ligurische Zee is niet alleen geschikt om heerlijk tot rust te komen, maar ook om verschillende watersporten te beoefenen. Je kan er bijvoorbeeld windsurfen, zeilen, vissen …

Als je een vakantiehuis in Italië huurt, dan mag je zeker je wandelschoenen niet vergeten. In de regio Ligurië en in de buurt van Deiva Marina heb je de schitterende wandeltochten, soms met zicht op zee, maar voor het uitkiezen. Ook mountainbikers en racefietsers komen in deze uithoek van Italië meer dan aan hun trekken. Na een dag in de natuur geniet je in je vakantiewoning in Deiva Marina van regionale specialiteiten en een streekwijn.

Uitstappen vanuit je vakantiewoning in Deiva Marina

Onze vakantiehuizen in Deiva Marina zijn schitterend gelegen om een uitstap te maken naar enkele van de mooiste steden en dorpen van Italië. Het Nationaal Park Cinque Terre mag je alvast bovenaan je vakantieplanning zetten. Je vindt er vijf beeldschone dorpen met pastelkleurige huisjes, idyllische haventjes en aantrekkelijke stranden. De natuurlijke omgeving van de dorpen is adembenemend. Verken het wandelpad dat de dorpen verbindt en vergaap je aan imposante kliffen, verborgen baaitjes en de schuimende Ligurische Zee.

Minstens even pittoresk is Portofino, dat je tegenkomt als je de Italiaanse Rivièra volgt in de andere richting. Deze kleine, maar luxueuze badplaats staat vooral bekend om haar lieflijke haven. Wil je de sfeer opsnuiven van een echte Italiaanse stad? Dan is een uitje naar La Spezia of Genua een uitstekend idee. Beide steden zijn gemakkelijk te bereiken vanuit een vakantiehuis in Ligurië.

Huur een vakantiehuis in Deiva Marina

Waarom huur je geen vakantiehuis in Deiva Marina voor je volgende vakantie in Italië? Deiva Marina is een aantrekkelijke badplaats met een gezellig historisch centrum en een aanlokkelijk strand. Je proeft er van de Italiaanse cultuur en gastronomie, terwijl je geniet van het ontspannende effect van de Ligurische Zee. Wandelaars en fietsers vinden in de omgeving heel wat mogelijkheden om er een dagje actief op uit te trekken. Daarna is het heerlijk thuiskomen in een van onze comfortabele vakantiehuizen in Deiva Marina, waar alle nodige comfort en privacy aanwezig is. Onze huiseigenaren hebben bovendien gezorgd voor een gezellig interieur en hoogwaardige voorzieningen, zoals een goed uitgeruste keuken. Daar bereid je in een handomdraai enkele Italiaanse klassiekers voor je reisgenoten. Wil ook jij genieten van een vakantie aan de Italiaanse Rivièra? Huur dan vandaag nog een vakantiehuis in Deiva Marina.