search

Vakantiehuizen in Italië - Mediterraans vakantiegevoel

Vakantie vieren met uw familie en vrienden in een vakantiehuis in Italië is een echte aanrader. Ons aanbod in Italië varieert van agriturismo in het Italiaanse binnenland tot luxueuze villa’s aan de kust, die je nu met de Beste Prijs Garantie eenvoudig kunt huren, zónder boekingskosten. Laat je inspireren en vind direct jouw favoriete vakantiehuis in Italië.

Geniet van kustschatten, cultuur, geschiedenis, een goede keuken en vrolijke volksfeesten. De geschiedenis van Italië is een rijke, maar ook een lange waarin Rome een zeer belangrijke rol speelt. Maar ook daarbuiten hebben de nodige ontwikkelingen plaats gevonden. Het is daarom ook eenvoudig om, op welke plek je ook verblijft, vanuit uw vakantiehuis de geschiedenis te gaan ontdekken. Bijvoorbeeld met een stedentrip in Rome, een appartement in Florence of een vakantiewoning in Venetië.

Een vakantiehuis in Italië huren

Wat dacht je van een vakantiehuis in Toscane? Vanuit hier zijn prachtige tripjes te maken naar Pisa of Florence. Of juist de regio Lazio met natuurlijk Rome. Eenvoudig maak je een stedentrip vanuit je vakantiehuis of appartement. In de bergen rond Aosta, Piemont en in Zuid-Tirol kun je je hart ophalen tijdens lange wandelingen. Wij hebben vakantiehuizen en vakantiewoningen (appartementen) verspreid door geheel Italië, van een vakantiehuis bij de Noord-Italiaanse Meren, als het Gardameer, tot het Zuidelijkste puntje. Daarnaast zijn ook Sardinië en Sicilië ideale vakantiebestemmingen waar je de mooiste huizen kunt huren aan zee.

Ook de Italiaanse vegetatie is heel divers. Palmen, citroenbomen, oleanders, olijfbomen en cipressen kleuren de omgeving. Op een bankje opgaan in de kleurenpracht - je lijkt wel te zijn belandt in een ansichtkaart.

Culinair genieten in je eigen villa in Italië

De Italianen zijn een gastvrij volk en koken graag voor anderen. Naast pasta en pizza heeft de Italiaanse keuken nog veel meer te bieden. Elke regio heeft zo haar eigen ingrediënten, die in regionale specialiteiten uitgelicht worden. Voor de wijn is dit niet anders: bijvoorbeeld de Barola komt uit de wijnbergen in het noorden en Vernaccia uit het Toscaanse San Gimignano.

Vakantiehuizen in Italië - Mediterraans vakantiegevoel

Het mediterrane gevoel hangt overal in de lucht en ga op in het rustige levensritme. Met een glas wijn in de hand, zojuist gekocht bij een boer in de omgeving, geniet je van het landschap en de zon op de veranda van je vakantiehuis in Italië. Natuurlijk hebben wij ook huizen met eigen zwembad in ons aanbod. Aan het einde van een warme dag genieten van een verfrissende duik in privé-sferen. Onze vakantieobjecten beschikken veelal over elk comfort, zoals een verzorgde omgeving en een mooie grote tuin met tuinmeubelen. We laten het graag aan jou over om middels de keuze van je vakantiehuis je eigen prioriteiten te leggen. We wensen je een ontspannen, mediterrane vakantie!

Waarom op vakantie in Italië?

  • Gastvrije bevolking
  • Authentieke plaatsjes
  • Traditionele markten
  • Mooie stranden en eilanden
  • Kunst & cultuur in steden als Rome, Florence, Venetië