search

Vakantiehuis in Orgon: toeganspoort tot de Alpilles

Droom je van een week of weekendje weg in de Provence? Trakteer jezelf dan op een kwaliteitsvol verblijf in een aangenaam vakantiehuis in Orgon. De Provence is de belangrijkste vakantieregio van Zuid-Frankrijk. Allerhande troeven maken het dé ideale bestemming. Denk maar aan de vele magische steden en dorpen die je er aantreft, de adembenemende natuur en de heerlijke culinaire specialiteiten. Het dorp Orgon ligt halfweg tussen Avignon en Aix-en-Provence en laat je toe om Zuid-Frankrijk te ervaren als nooit tevoren. Twijfel niet en huur een vakantieappartement in de Provence.

Wat ontdekken vanuit je vakantiehuis in Orgon? 

Met een vakantiewoning in Orgon zal je eerst en vooral kennismaken met prachtige natuur. Orgon bevindt zich in een natuurlijke omgeving om u tegen te zeggen. Aan de ene kant grenst de gemeente aan de rivier de Durance, aan de andere kant ligt het bergmassief de Alpilles. Aarzel niet om langs de Durance te wandelen en de aangrenzende vlaktes te verkennen. Geniet van geweldige panorama's vanaf de hoger gelegen delen van Orgon of kies voor eindeloos wandelplezier in de Alpilles. Met een vakantiehuis in de Provence is het allemaal mogelijk. 

Klimliefhebbers kunnen zich vanuit onze vakantiehuizen in Orgon uitleven op enkele bekende plekken in de Alpilles. Daarnaast kan je de omgeving ook te paard of met de mountainbike verkennen. Aarzel ook niet om eens koers te zetten naar het Lac du Lavau. Dit meer ligt in een schilderachtige omgeving en is de perfecte plek voor een romantische picknick met z'n tweetjes. Vul je mand met heerlijke lokale specialiteiten en geniet met al je zintuigen van je verblijf in een vakantiehuis in Frankrijk.   

Vanuit onze vakantiewoningen in Orgon ontdek je ook een indrukwekkend historisch erfgoed uit een bewogen verleden dat teruggaat tot de middeleeuwen. Niet te missen is onder meer het kasteel van de hertog van Guise, uit de tijd van het Romeinse Rijk. Of wat denk je van de in 1325 gebouwde Notre-Dame-de-l'Assomption-kerk in gotische stijl? Bezoek ook het Romeinse oppidum en het Musée Urgonia, dat het geologische verleden van de streek belicht. Doe jezelf een plezier en bewonder deze must sees vanuit je vakantieappartement in Frankrijk.

Wat kun je verwachten van een vakantiehuis in Orgon? 

Als je een vakantiehuis in Orgon huurt, dan staat je een verblijf met talloze mogelijkheden te wachten. Ontdek vanuit je accommodatie de landbouwcultuur van het dorp en de streek. De appel-, peren- en kersenbomen en de wijngaarden van Orgon wachten je op. Proef ook van de heerlijke lokale olijfolie. Je vindt al dit lekkers op de plaatselijke weekmarkt. Keer terug naar je vakantiewoning in Orgon met je favoriete producten op zak. 
Tot slot zal de omgeving van onze vakantiehuizen in Orgon je verleiden met voorzieningen en activiteiten perfect op maat van reizigers. Zo worden er rondleidingen aangeboden, zijn er verschillende culturele centra in de buurt, of kan je gebruik maken van faciliteiten als tennisbanen of een mediatheek. Reis naar Zuid-Frankrijk en laat al je zorgen wegvaren tijdens een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Met een vakantiehuis in Orgon geniet je van een verblijf op een rustige bestemming in de natuur, met stranden vlakbij. Boek vandaag nog!