search

Vakantiehuis in L'Isle-sur-la-Sorgue, het Venetië van de Provence

Huur een vakantiehuis in L'Isle-sur-la-Sorgue en ontdek een authentieke bestemming vol charme in Zuid-Frankrijk. De rivier de Sorgue doorkruist deze pittoreske stad en zorgt voor een landelijk karakter. Verken vanuit je vakantiehuis in de Provence de smalle straatjes, de winkels en de kunstgalerijen van L'Isle-sur-la-Sorgue. Met het hele gezin, vrienden of z'n tweetjes zul je met plezier rondwandelen in deze stad, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. NOVASOL helpt je aan de accommodatie die je voor ogen hebt, of dat nu een gezellig appartement of een villa met een zwembad is. Ga je mee?

Vakantiehuis in L'Isle-sur-la-Sorgue: zien en doen

Laat je inspireren door onze suggesties en mis niets van de bezienswaardigheden rond onze vakantiewoningen in L'Isle-sur-la-Sorgue:
•    Begin met het Campredon Centre d'Art. Dit kunstencentrum is ondergebracht in het Hôtel Donadei, een gebouw uit 1746 dat geklasseerd is als Historisch Monument. Bewonder er het hele jaar door tentoonstellingen en woon er lezingen en workshops bij.
•    Bezoek vervolgens de collegiale kerk van Notre-Dame-des-Anges, sinds 1911 een Historisch Monument. Stap er zeker eens binnen om te genieten van het vergulde houtwerk en de talrijke standbeelden. Al dit moois maakt van deze kerk een belangrijke halte vanuit je vakantiehuis in Frankrijk.
•    L'Isle-sur-la-Sorgue staat ook bekend als een echte antiekstad. Ga op jacht naar mooie souvenirs of struin de plaatselijke antiekwinkels af op zoek naar schatten.
•    Slenter door de smalle straatjes op een zonnige middag en verken de kanalen, bezaaid met schoepenraderen. Dé perfecte activiteit voor romantische zielen.
•    Op zondagochtend kun je dan weer de drijvende markt van de stad bezoeken. Doe boodschappen en maak een heerlijke brunch in een van onze vakantiehuizen in L'Isle-sur-la-Sorgue.

Uitstapjes in de omgeving

Ga op verkenning vanuit je vakantieappartement in Frankrijk. L'Isle-sur-la-Sorgue is omgeven door bezienswaardigheden en activiteiten die je niet mag missen. Zet het volgende alvast op je lijstje:

•    De grotten van Thouzon, net als het gelijknamige kasteel (10 km)
•    De vlinderboerderij in Velleron (7 km)
•    Le JardiTrain, een miniatuurpark in de openlucht in Saint-Didier (16 km). De allerkleinsten zullen er de tijd van hun leven beleven.
•    Het boomklimpark van Lagnes (7 km), de ideale plek voor spannende avonturen met jong en oud 
•    Een wandeling in het Regionaal Natuurpark van de Luberon
•    Een wandeling in het Regionaal Natuurpark Alpilles
•    Een uitstap naar Avignon (32 km)

Boek een vakantiehuis in L'Isle-sur-la-Sorgue

Aarzel niet en boek je vakantiewoning in L'Isle-sur-la-Sorgue voor een onvergetelijk verblijf. Deze stad – ook wel het Venetië van de Provence genoemd – brengt je in vervoering met romantische kanalen en gezellige straatjes. Ook de natuur rondom je vakantieappartement in de Provence zal je volop bekoren. De Luberon en de Alpilles liggen maar net om de hoek. Ga volop wandelen of ontdek het natuurschoon vanop de fiets. Na een geweldige uitstap is het tijd voor ontspanning in je accommodatie. Relax aan het zwembad en geniet van een glas wijn op je terras. Het leven is mooi met een vakantiehuis in L'Isle-sur-la-Sorgue.