search

Vakantiehuis in Lambesc, droombestemming in het groen

Het charmante stadje Lambesc ligt dicht bij Aix-en-Provence en is gemakkelijk bereikbaar via de N7. Laat je verleiden door het rijke natuurlijke, architecturale en historische erfgoed van deze bestemming genesteld tussen de Provençaalse heuvels. Door een vakantiehuis in Lambesc te huren beleef je je vakantie pas echt als God in Frankrijk. Geniet van de Provençaalse gastronomie en verdwaal in oude dorpjes. Kom daarna thuis in je vakantiehuis in de Provence, uitgerust met al het nodige comfort.         

Vakantiehuis in Lambesc: wat te bezoeken?

Met een vakantiewoning in Lambesc maakt de duur van je verblijf weinig uit. Je zult er sowieso je hart verliezen. Lambesc is een uitnodigend stadje met voor elk wat wils. Of je er nu met je gezin, vrienden of partner heengaat, je zult er op alle gebieden je gading vinden. Bezoek vanuit je vakantiehuis in Frankrijk de Notre-Dame de l'Assomption-kerk van Lambesc. Deze parel zal je helemaal betoveren met haar barokstijl. Zet je ontdekkingstocht verder met een bezoek aan de Sainte-Anne de Goiron-kapel en een tocht langs het Circuit des Oratoires.

Op cultureel vlak kun je dan weer een bezoek brengen aan het Musée du Vieux Lambesc. Daar leer je meer over de lokale geschiedenis, folklore en archeologie. Vanuit onze vakantiehuizen in Lambesc kun je de stad ook ontdekken door gewoon door de geplaveide straatjes te slenteren. Laat je zintuigen je leiden en geef je ogen de kost. De toren van Lambesc, de molen van Bertoire en de verschillende fonteinen en pleinen in het stadscentrum wachten op je. Ontdek het allemaal vanuit je eigen vakantieappartement in de Provence.

Activiteiten en uitstappen

Hou je van wandelen en er even uit zijn in de natuur? Dan zal je in dat geval je hart kunnen ophalen rond je vakantiehuis in Lambesc. In de buurt liggen heel wat paden die je te voet of met de mountainbike kan verkennen. Waar ga jij op avontuur: in de velden, het bos of de bergen? De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos in dit bijzondere deel van Frankrijk.
 
Hou je ervan om lokale specialiteiten te ontdekken? Dan zal je versteld staan. Vanuit een vakantieappartement in Frankijk, en meer bepaald in Lambesc, kun je verschillende plaatsen en ambachtslieden bezoeken die streekproducten aan de man brengen. Wat denk je bijvoorbeeld van een excursie naar de olijfoliemolen van Petit Janet? Of wat gezegd van een uitje naar een van de vele wijnkelders in de stad? Daar wacht je een heerlijke degustatie van lokale wijnen.

Wekelijks – elke vrijdag – vindt er ook een markt plaats in Lambesc. Daar wordt al het lekkers uit de streek samengebracht. Aarzel niet om de vele kraampjes af te struinen en de voorraadkast van je vakantiewoning in Lambesc te vullen met je favoriete producten. In juli vindt er zelfs een nachtelijke ambachtsmarkt plaats. Kansen genoeg dus om een mooi souvenir te kopen voor de thuisblijvers.

Vind het ideale vakantiehuis in Lambesc 

Wij bieden je een uitzonderlijke selectie vakantiewoningen in Lambesc. Verblijf op een geprivilegieerde locatie, op het Provençaalse platteland, maar dicht bij zee. Kom heerlijk tot rust en zet wanneer jij dat wil koers naar de Zuid-Franse kust. Aan comfort zal het je alvast niet ontbreken tijdens je verblijf. Onze accommodaties zijn eigentijds ingericht met voorzieningen van de hoogste kwaliteit. Droom weg op je terras, geniet in het zwembad en bewonder de groene omgeving. Huur een vakantiehuis in Lambesc en ga voor een droomverblijf.