search

Vakantiehuis in Cadenet

Laat je voor je volgende vakantie verleiden door het Provençaalse dorp Cadenet, aan de voet van het Luberonmassief. Huur een vakantiehuis in Cadenet en ontdek wat deze parel in de Vaucluse te bieden heeft. Op deze bestemming zal je volop kunnen ademen, ontspannen en tot rust komen met familie of vrienden. Wil je je batterijen opladen en ongelooflijke herinneringen maken? Huur dan vandaag nog een vakantiehuis in Frankrijk van NOVASOL.

Bezienswaardigheden rond je vakantiehuis in Cadenet 

Cadenet ligt in het Regionaal Natuurpark van de Luberon. Natuurliefhebbers zullen er volop aan hun trekken komen. Met een vakantiewoning in Cadenet kan je er gemakkelijk op uit trekken in het Luberonmassief en genieten van geweldige panorama's. Je kan ook de wandelroute volgen naar de kastelen van Cadenet en Lourmarin. Tijdens je tocht zullen de landschappen en de fauna en flora van de Provence je zeker charmeren. Waarom wachten om een vakantieappartement in de Provence te huren?  

Als je in een vakantiehuis in Cadenet verblijft, kan je ook de geschiedenis en het erfgoed van de streek ontdekken. Wandel door de smalle straatjes van het dorp en laat je naar het centrale plein voeren. Daar staat het standbeeld van André Etienne, die in Cadenet geboren werd. Zet je tocht verder richting de Saint-Etienne-kerk, een gebouw met een indrukwekkend interieur en een erg gedetailleerde buitenkant. Neem je camera mee en bekijk 's avonds je foto's in je vakantieappartement in Frankrijk. 

Tot slot mag je ook de gezellige pleinen van Cadenet niet missen. Beginnen kan je doen met het Place du 14 Juillet, dat rond een grote negentiende-eeuwse fontein is aangelegd. Het Place du Tambour d'Arcole is dan weer heel erg uitnodigend om iets te drinken. Bezoek vanuit je vakantiewoning in Cadenet ook de markt op maandagochtend. Je proeft er van heerlijke Zuiderse specialiteiten en vult er je boodschappentas met lekkers om later te kokkerellen in je accommodatie.

Ontdek de Vaucluse vanuit een vakantiehuis in Cadenet

Vanuit een vakantiehuis in de Provence kan je verschillende emblematische steden in de regio te bezoeken. Ontdek Aix-en-Provence, Marseille en Avignon. Twijfel niet en maak een daguitstap naar een van deze charmante toeristische trekpleisters. Huur een van onze vakantiehuizen in Cadenet en maak ook eens kennis met de plaatselijke ambachtslieden en boeren. Geniet tussen de lavendelvelden van een glaasje Gambetta of een fruitige wijn. Aan jou de keuze. Verwen jezelf en geniet met volle teugen van je verblijf.

Huur je ideale vakantiehuis in Cadenet

Hou je van de natuur, traditionele dorpen vol geschiedenis en Provençaalse specialiteiten? In dat geval is een vakantiehuis in Cadenet iets voor jou. Vertrouw op NOVASOL om de vakantie van je leven te beleven. Onze huiseigenaren hebben gezorgd voor uitstekende voorzieningen en een aantrekkelijk interieur. Zo zal je je na aankomst al meteen thuis voelen. Onze accommodaties liggen bovendien mooi verspreid over de departementen Vaucluse en Bouches-du-Rhône. Beslis waar je wil verblijven en boek je favoriete uitvalsbasis voor je vakantie. Met een van onze vakantiewoningen in Cadenet maak je je Franse droom vandaag nog waar.