search

Geniet van de Provence met een vakantiehuis in Bonnieux

Geniet van de kleine geneugten van het zuiden van Frankrijk door een vakantiehuis in Bonnieux te huren. Dit kleine Provençaalse stadje zal je betoveren met zijn weelderige natuur en architecturale erfgoed. Of je nu met je gezin of met vrienden op vakantie gaat in Bonnieux, je zal het er altijd naar je zin hebben. Wij geven je hieronder tal van redenen om een vakantiehuis in de Provence te boeken en de tijd van je leven te beleven in Bonnieux. 

Vakantiehuis in Bonnieux, stadje op een heuvel

Tijdens een vakantie in Bonnieux verblijf je op hoogte in het Luberonmassief. Met een vakantieappartement in de Provence als uitvalsbasis breng je je vakantie door in de volle natuur en zal je uitzonderlijke landschappen kunnen bewonderen. Vanuit een vakantiewoning in Bonnieux ga je gemakkelijk op verkenning in het stadje en het omliggende platteland. Bonnieux ligt op 450 meter hoogte en is het ideale vertrekpunt om (al dan niet met gids) het Provençaalse binnenland en de kust te ontdekken. Ook de architecturale schatten van Bonnieux mag je niet missen. 

Bewonder de terracottahuisjes in de streek. Zie hoe ze versmelten met het landschap en zo een harmonieus kleurenpalet creëren. Onze vakantiehuizen in Bonnieux zijn ook het perfecte vertrekpunt om de plaatselijke oude stenen kerk te ontdekken. Dit indrukwekkend hoge gebouw domineert de stad van bovenaf. Zet vanuit je vakantiehuis in Frankrijk ook eens koers naar het historische centrum. Daar kan je in smalle bloemrijke straatjes huizen uit de 16de, 17de en 18de eeuw bewonderen. In Bonnieux zal je niet weten waar eerst kijken!

Geniet van een rustige vakantie met een vakantiehuis in Bonnieux

De Provence ontdekken betekent genieten van activiteiten die tradities, cultuur en plezier verenigen. Tijdens een verblijf in een van onze vakantiewoningen in Bonnieux mag je een bezoek aan het wijndomein van het stadje niet overslaan. Proef van de lokale wijn en bewonder de uitgestrekte gaarden waaruit de godendrank van Bonnieux geboren wordt. De plaatselijke boeren vertellen je met plezier alles over het productieproces en voorzien je van een voorraad voor in je vakantieappartement in Frankrijk.

En waarom maak je ook geen uitstap naar het Bakkerijmuseum (Musée de la Boulangerie)? Vanuit je vakantiehuis in Bonnieux kom je gemakkelijk meer te weten over het traditionele brood uit de streek. Je krijgt er uitleg over onder meer de geschiedenis van de broodbereiding en baktradities. Om van te watertanden! Als je van lekker eten houdt, dan zijn er ook nog de vele restaurants in de buurt.

Huur het vakantiehuis van je dromen in Bonnieux 

Nood aan een rustgevende vakantie in een fraai decor? Huur dan een vakantiehuis in Bonnieux. Dit Provençaalse stadje in de Luberon biedt alles waar je nood aan hebt: cultuur, gastronomie en een adembenemende natuurlijke omgeving. Snuif de sfeer op in het historische centrum en bezoek de mooie dorpen in de omgeving. Heerlijk nietsdoen in je vakantiewoning in Bonnieux is ook een uitstekend idee. Boek een accommodatie met een privézwembad om elke dag te kunnen genieten van een verkoelende duik. Onze huiseigenaren hebben bovendien gezorgd voor een gezellig interieur en kwaliteitsvolle voorzieningen. Boek je vakantiehuis in Bonnieux voor het te laat is!