search

Vakantiehuis in Bollène, charmant Provençaals stadje

Een vakantiehuis in Bollène is dé ideale uitvalsbasis voor een vakantie in het departement Vaucluse. Dit pittoreske plattelandsstadje is zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A7. Zacht weer, buitengewone landschappen, erfgoed alom in de omgeving … Tijdens een vakantie in Bollène staat je heel wat moois te wachten. Je ontdek het allemaal vanuit een goed gelegen vakantiehuis in de Provence. Boek bij NOVASOL en geniet samen met je gezin, partner of vrienden van onvergetelijke momenten in Frankrijk. 

Vakantiehuis in Bollène: het ideale vertrekpunt van je vakantie

Dit oude Provençaalse stadje ligt op een rotsachtig voorgebergte. Tot na het midden van de twintigste eeuw stond een groot deel van de activiteiten er nog in het teken van landbouw. Vanuit je vakantiewoning in Bollène geniet je van een uitzonderlijk uitzicht op de Rhônevallei en de Cevennen. Je verblijft bovendien dicht bij grote steden als Avignon of Orange, en kan ook talloze andere mooie plekjes in de streek bezoeken dankzij het gemakkelijk toegankelijke wegennet. Huur een vakantiehuis in Frankrijk en ga op schok in de omgeving van Bollène.  
Verken het lieflijke centrum van Bollène

Ga eens langs in het plaatselijke toeristenbureau en begeef je in het hart van het centrum. Vanuit onze vakantiehuizen in Bollène verken je gemakkelijk de historische route die door het stadje loopt. Tijdens je tocht ontdek je middeleeuwse bezienswaardigheden, de collegiale Saint-Martin de Bollène-kerk, het Maison Cardinale uit de elfde eeuw, de toegangspoort tot het voormalige Recollettenklooster, het Château de la Croix Chabrières ... Geef je ogen de kost! Bollène loopt werkelijk over van de historische en culturele juweeltjes, gelegen op korte afstand van je vakantieappartement in de Provence.  

Wat te ontdekken vanuit een vakantiehuis in Bollène?

Fan van een goed feestje? Hou tijdens je verblijf in een van onze vakantiewoningen in Bollène dan de data in de gaten van Les Polymusicales. Dit festival met gratis voorstellingen van bekende artiesten staat garant voor sfeervolle avondjes uit. Eerder op zoek naar avontuur vlak bij je vakantieappartement in Frankrijk? Zet dan koers naar Bollène Aventure. Op dit domein van meer dan vijf hectare worden talrijke sportcursussen aangeboden voor kinderen vanaf drie jaar. Wandel tot slot langs het meertje Plan d'Eau du Trop-Long, de perfecte plek voor een rustige namiddag of vissessie.

Het geschikte vakantiehuis in Bollène huren
Zoals je kon lezen, valt er in en rond Bollène heel wat te zien en te beleven. Met een vakantiehuis in Bollène als uitvalsbasis ontdek je de kleine en grote geheimen van dit fascinerende plaatsje in de Provence. Maar ook de omgeving met prachtige steden en weelderige natuurpracht springt zeker in het oog. Plan enkele uitstappen vanuit je vakantiewoning in Bollène of kies voor pure ontspanning in je accommodatie. Leuke hoekjes als je terras of je groene tuin nodigen uit voor gezellige ochtenden of lange zomeravonden. Kom met onze hulp tot rust in een sfeer- en kwaliteitsvol vakantiedecor. Boek vandaag nog je vakantiehuis in Bollène.