search

Vakantiehuis in Parijs: de stad van de liefde

Oh, Parijs. De stad van de romantiek en de liefde. De stad is ook bekend als lichtstad, omdat alle bijzondere gebouwen 's avonds verlicht zijn. De Franse hoofdstad is het centrum van de kunsten, de keuken en de mode en heeft ook unieke monumenten, die een interessante geschiedenis bij zich dragen. Beleef de sfeer van dichtbij met een heerlijk verblijf in een van onze appartementen in Parijs. Wandel langs de oevers van de Seine of maak een romantische rondvaart door de stad. Hoe je het ook went of keert, je moet Parijs gezien hebben wanneer je in een vakantiehuis in Frankrijk verblijft.

 

Parijs bij nacht

Je hoeft je tijdens je stedentrip met een appartement of vakantiehuis in Parijs, geen moment te vervelen! Op klaarlichte dag of midden in de nacht is er in Parijs op ieder moment iets te doen. Het is een onvergetelijke ervaring om vanuit je appartement in Parijs te zien hoe de stad schitterend wordt verlicht na het vallen van de avond. Een voordeel daarbij is dat het vaak niet meer zo druk is op de toeristische plekken. Doordat veel monumentale gebouwen zijn verlicht, zie je de stad op een andere manier. Prachtige kerken en fonteinen krijgen opeens een andere uitstraling en de Eiffeltoren schittert met zijn duizenden lichtjes in de nacht.

 

Top 9 bezienswaardigheden in Parijs

Een stad zo groot als Parijs kun je onmogelijk in 1 dag bezoeken. Voor het Louvre zelf al heb je meer dan 2 dagen nodig. Als je de Eiffeltoren zelf wilt beklimmen zou ik daar ook meer dan een halve dag voor opzij zetten. Je kunt je voorstellen dat de wachtrijen daar vrij lang zijn, vooral in de zomer. Met een vakantiehuis in Parijs kun je gemakkelijk de vakantie indelen. Met het metronetwerk onder de stad reis je de stad ook snel door, waardoor je de tijd kunt nemen om van de bezienswaardigheden te genieten tijdens je vakantie in Frankrijk!

  • De Eifeltoren
  • Arc de Triomphe
  • Baseliek Sacre-Coeur
  • Notre Dam
  • Champs-Elysees
  • Pantheon
  • Montmartre
  • Le Moulin Rouge
  • Het Louvre

 

Jouw vakantiehuis in Parijs

Met een vakantiehuis in Parijs begint je stedentrip pas echt. Vermijdt de drukte in overvolle hotels met toeristen met je eigen appartement. Een bezoek aan de regio Ile-de-France is niet compleet zonder een bezoekje aan deze wereldstad!