search

Vakantiehuis in Pontrieux, het kleine Venetië van Trégor

Boek een vakantiehuis in Pontrieux voor een vakantie aan de oevers van de rivier de Trieux. Een reis met het gezin, je vrienden of je partner? NOVASOL beschikt over verschillende soorten accommodaties om aan de wensen en behoeften van elke reiziger te voldoen. Het charmante stadje Pontrieux biedt je kalmte en rust, maar ook nog zoveel meer. Huur er een traditioneel Bretoens huis of een villa met een zwembad als vertrekpunt voor talloze uitstapjes in de omgeving. Een vakantiehuis in Bretagne is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie vol verrassingen. Wat houdt je nog tegen?

Ontdek de kastelen in de buurt van Pontrieux

Boek een vakantieappartement in Frankrijk en laat je verleiden tot enkele leuke uitstappen. Begin met een bezoek aan het kasteel van La Roche-Jagu (Ploëzal). Dit bouwwerk uit de vijftiende eeuw neemt jong en oud mee op een fascinerende reis door de tijd. Bezoek dit historische monument en zijn park (uitgeroepen tot "Opmerkelijke Tuin"), maar ook de tijdelijke tentoonstellingen die er af en toe plaatsvinden. Combineer geschiedenis, erfgoed, natuur en kunst in één uitstap vanuit je vakantiehuis in Pontrieux. En dat in een omgeving die niet zou misstaan op een postkaart. Je zal versteld staan van zoveel schoonheid.

Een tweede kasteel dat je zeker en vast op je lijstje mag zetten, is dat van Kermézen (in Pommerit-Jaudy). Dit historische bouwwerk is zeker een bezoek waard wanneer je in een van onze vakantiewoningen in Pontrieux verblijft. Het doet tegenwoordig dienst als hotel, maar heeft doorheen de jaren helemaal niets aan charme ingeboet. Wat verderop, in Coadélan, vind je dan weer het Manoir de Coadélan. Dit bijzondere herenhuis is uitstekend onderhouden en voert je geruisloos enkele eeuwen terug in het verleden. Niet te missen vanuit je vakantieappartement in Bretagne.

Wateractiviteiten tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Pontrieux

Als je een vakantiehuis in Frankrijk en meer bepaald in Pontrieux huurt, dan kan je ervan op aan dat je enkele leuke uitstappen kan maken. En niet alleen op het vasteland, maar ook op het water. Vanuit de jachthaven van Pontrieux kan je bijvoorbeeld een kajaktocht op het water maken. Laat je in dit karaktervolle decor meevoeren en geniet van een tocht van enkele uren of een daguitstap. Jij beslist helemaal zelf. Gezinnen of groepen zullen met plezier overstappen in een kano voor twaalf personen. Een kajaktocht is een heel leuke activiteit om de omgeving van je vakantiewoning in Pontrieux eens vanuit een ander perspectief te bewonderen.

Huur het perfecte vakantiehuis in Pontrieux bij NOVASOL

Beleef onvergetelijke ervaringen en keer huiswaarts met een rugzak vol mooie herinneringen aan je vakantiehuis in Pontrieux. NOVASOL helpt je bij het kiezen van een accommodatie om je weekend of vakantie in Bretagne zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Je verblijft vlak bij schitterende stranden, idyllische natuurpracht en bezienswaardigheden die je meenemen door een boeiend verleden. Sportievelingen, cultuurliefhebbers en reizigers op zoek naar rust en stilte komen in deze uithoek van Frankrijk allen aan hun trekken. Aarzel niet langer, boek vandaag nog een van onze vakantiehuizen in Pontrieux en zet koers naar dit mooie Bretoense stadje.