search

Vakantiehuis in Plogastel-Saint-Germain

Boek een vakantiehuis in Plogastel-Saint-Germain voor een ontspannen verblijf met familie, vrienden of geliefden. Kies – afhankelijk van je behoeften en wensen – voor een gezellig appartement, een traditioneel Bretoens huis of een villa met een zwembad. NOVASOL helpt je bij het kiezen van je vakantiehuis in Bretagne, zodat je kan verblijven in de accommodatie die het best bij je past. Ontdek het erfgoed en de natuur van de regio, en geniet van heerlijk nietsdoen op de nabijgelegen stranden.

Vakantiehuis in Plogastel-Saint-Germain en ontspannen aan zee

Heb je besloten om je batterijen op te laden tijdens je vakantie? Zet dan koers naar de kust en ontspan onder de Bretoense zomerzon. Op minder dan twintig kilometer van je vakantiewoning in Plogastel-Saint-Germain vind je de volgende stranden: 

  • Plage de Pors Carn (Penmarc'h)
  • Plage Pointe de la Torche (Plomeur)
  • Plage de l'Île Tudy (Loctudy)

Deze stranden zijn allemaal zeer geschikt voor gezinnen die in onze vakantiewoningen in Plogastel-Saint-Germain verblijven. Bouw zandkastelen, speel in de golven en bewonder de omgeving tijdens een heerlijke gastronomische pauze. De stranden zijn ook ideaal voor wie wil sporten en actief bezig wil zijn. Je eerste stapjes in enkele watersportactiviteiten zetten of je favoriete sport beoefenen? Met een vakantieappartement in Bretagne als uitvalsbasis is het allemaal mogelijk. Laat je verleiden tot onder andere een zeil- of catamaransessie, een kajaktocht, een poosje suppen of zelfs surfen. Wat je leeftijd of niveau ook is, gekwalificeerde professionals zullen je altijd bijstaan.

Bezienswaardigheden rondom je vakantiehuis in Plogastel-Saint-Germain

Vanaf onze vakantiehuizen in Plogastel-Saint-Germain kan je enkele historische monumenten ontdekken die zeker een omweg waard zijn:

  • De kapel van Saint Honoré, de kapel van Saint-Germain en de Saint-Pierre-kerk, alledrie in Plogastel-Saint-Germain. Dit zijn stuk voor stuk indrukwekkende overblijfselen uit het interessante verleden van de gemeente, dus mis ze zeker niet wanneer je een vakantieappartement in Frankrijk huurt.
  • De gebeeldhouwde calvarie en de kapel van Tronoën in Saint-Jean-Trolimon. Dit geheel is uitgeroepen tot Historisch Monument. Laat de kans niet liggen om het te bezoeken (op 16 km).
  • De archeologische site van Menez Dregan in Plouhinec (op 19 km). Hier kan je een mooie wandeling maken langs de verschillende delen van de site: de kaap Pointe du Souc'h en zijn megalithische necropolis, de allée couverte van Pors Poulhan en de grot van Menez Dregan.

Met een vakantiehuis in Frankrijk en meer bepaald in Plogastel-Saint-Germain hoef je niet te kiezen tussen natuur en erfgoed, maar kan je beide tegelijkertijd ervaren.

Waarom een vakantiehuis in Plogastel-Saint-Germain huren?

Huur een vakantiehuis in Plogastel-Saint-Germain en maak je op voor een onvergetelijke vakantie in Bretagne. Deze bestemming beschikt over alle troeven om zowel natuurliefhebbers als fans van stranden en cultuur een geweldige tijd te bezorgen. Leg je strandhanddoek neer op je favoriete strand, ga wandelen in de groene natuur of ontdek de must-sees in de omgeving. Een vakantiewoning in Plogastel-Saint-Germain biedt je ontelbaar veel mogelijkheden. In onze accommodaties ervaar je bovendien een hoge mate van comfort en privacy, met als resultaat een zorgeloze en ontspannende vakantie. Is dit iets voor jou, denk je? Boek dan vandaag nog een vakantiehuis in Plogastel-Saint-Germain.