search

Vakantiehuizen in Hurghada

Voor een ontspannende vakantie in Egypte vol luxe is Hurghada een perfecte vakantiebestemming. Hurghada is een gebied aan de Rode Zee. Het is bekende badplaats waar je kunt genieten van de zon en de privestranden. In bepaalde resorts zijn er dierentuin, discotheken en speeltuinen voor kinderen. Dit maakt Hurghada ook perfect voor een gezinsvakantie in Egypte.

 

Wat te doen in Hurghada?

Ga duiken

Hurghada heeft prachtige onderwaterwerelden waar je je als duiker helemaal op kunt uitleven, zowel de onervaren en professionele duikers. Je raakt meteen gecharmeerd door de prachtige koraalriffen en kristalhelder water.

Bezoek Elgouna

Elgouna zijn verbonden eilanden die bestaan uit prachtige blauwe lagunes, luxe badplaatsen en veel spa's en wellnessfaciliteiten. Zoek je avontuur dan kun je je altijd uitleven in de vlakbij gelegen woestijn.

Bezoek Sahl Hasheesh

Vanuit je vakantiehuis in Hurgada bezoek je gemakkelijk Sahl Hasheesh. Bij Sahl Hasheesh zie je meteen de witte zandstranden, ligbedden en traditionele strandhutten. Geniet van de luxe en laat een ober je een drankje of parasol brengen. Genoeg genoten van de rust? Probeer eens te gaan snorkelen en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld.

 

3 reden om een vakantiehuis in Hurghada te huren

  • Ideaal voor een rustige vakantie, weg van de drukte.
  • Goed gastronomisch aanbod
  • Traditionele Egyptische keuken tot Aziatische specialiteiten en Europese klassiekers