search

Vakantiehuizen aan de Rode Zee

Geniet van je vrijheid en ervaar de cultuur van de Rode Zee tijdens je vakantie in Egypte. We hebben een aantal populaire bestemmingen aan de Rode Zee in ons aanbod. Jouw vakantiehuis aan de Rode zee ligt misschien wel direct aan het strand of zwembad. 

 

Jouw vakantiehuis aan de Rode Zee

De Rode Zee is een prachtige regio voor een vakantie in Egypte. We hebben daarom ook een aantal mooie appartementen aan de kust in ons aanbod.

  • Wellness Spa- en Wellnesscentrum in Paradise Village
  • Appartementen in Sentido Oriental Dream Resort

 

Populaire bestemmingen aan de Rode Zee

Badplaats Domina Coral Bay

Domina Coral bay is een klein gebied in de stad Sharm-el-Sheikh.  Er is voldoende schaduw door alle palmbomen en een heleboel exotische bleoemen en grasvelden.

  • Geniet van de restaurants, zwembaden en het strand.
  • De luchthaven van Sharm-el-sheikh ligt hier maar 9 kilometer vandaan.
  • Er zijn voldoende Egyptische vakantiehuizen en villa's.

Vakantiehuizen aan de oosterse kust.

De zon schijnt hier het hele jaar door. Hierdoor geniet je 12 maande lang van zwemmen en zonnebaden. Ideaal voor een strandvakantie in een vakantiewoning in Egypte!

 

Geniet van een Egyptische wellnesssvakantie aan de Rode Zee

Massages en oliën

Olijven, balsen en sesam werden vroeger veel gebruikt als voedende substantie. De Oude Egyptenaren gebruikten deze middelen al tijdens hun massages. Ze wisten ook dat massagetechnieken goed was voor spieren en weefsels tijdens voet- of handmassages.

Baden

Geniet van een binnen- of buitenzwembad of kies een luxere jacuzzi of Vichy-douches. Een vichy-douche heeft een heleboel horizontaal gemonteerde douchekoppen waardoor het net lijkt alsof het regent. Ze zorgen voor een tintelend gevoel en een goede bloedcirculatie.

Traditie

Een Turks bad is een traditionele manier van baden in de Arabische badcultuur. Een hoge luchtvochtigheid, een nevel van ongeveer 48 graden, ontgift het lichaam van ongezonde stoffen.