search

Vakantiehuizen in Marsa Matruh

Marsa Matruh was voorheen al een geliefde bestemming bij de inwoners van Cairo. Tegenwoordig is de regio Marsa Matruh een geweldige badplaats voor toeristen.  De vakantiehuizen in Marsa Matruh bieden vele luxe en ontspanning. Toeristen uit zowel Europa als Arabische landen genieten hier van het klimaat en de geweldige kust.

 

Populaire bestemmingen vanuit je vakantiehuis in Marsa Matruh

Marsa Matruh heeft veel belangrijke bestemmingen. Deze kan je gemakkelijk bezoeken vanuit je vakantiehuis in Egypte

  • Marina El-Alamein
  • Marsa Matruh
  • Ras el Hikma

 

El-Alamein aan de noordkust van Egypte

De nieuwe luchthaven in El-Alamein geeft toegang tot de belangrijkste steden in Europa. Het is leuk om te weten dat door de bouw van deze luchthaven nieuwe ruïnes van een Hellenistic-Romeinse tijd  werden ontdekt in 1986. De archiologische wereld toonde veel interesse in deze vondst door de vele verschillende begraafplaatsen.

 

Strand en zee in Marsa Matruh

De witte lange zandstranden trekken met hun helde water veel toeristen aan. Agiva en Gharam zijn daarom ook een van de mooiste kustplaatsen over de hele wereld. Zwem gerust in het water. Er zijn veel diepteverschillen en hierdoor verandert de kleur van het water in Marsa Matruh van blauw naar groen. Er is veel koraal en verschillende vissoorten.

 

Temperaturen in Marsa Matruh

Een vakantie in Egypte is perfect als je niet van de kou houdt. Echter kan het misschien in de zomer wat te heet worden voor je. Ga op vakantie in een vakantie huis in Marsa Matruh in  mei en september. Ideale temperatuur om nog wat activiteiten te ondernemen zonder een brandende zon.

  • Winter (december - februari) 14 ° C
  • Lente (maart - mei) 18 ° C
  • Zomer (juni - augustus) 25 ° C
  • Herfst (september - november) 22 ° C