search

Vakantiehuis in Sleeswijk-Holstein

In de provincie Sleeswijk-Holstein kunt u zowel aan de Noordzee- als de Oostzeekust genieten. Deze kustgebieden kenmerken zich door de vele eilanden, de Waddenzee, de moerasgebieden en de lange stranden. Het binnenland van Sleeswijk-Holstein biedt unieke rivieren- en merenlandschappen, grote bosgebieden en gele koolzaadvelden in het voorjaar. Dankzij de vlakke ligging is deze provincie ideaal voor lange fietstochten.

De Oostzee en de Holsteinische Schweiz
Vanuit de Flensburger Fjord tot aan de baai van Lübeck strekt de Oostzeekust van Sleeswijk-Holstein zich uit. Dit kustgebied biedt een fascinerend en afwisselend landschap. De stranden van Sleeswijk-Holstein hebben samen een lengte van circa 400 km en zorgen ervoor dat u optimaal van de zon en de zee kunt genieten. Hier kunnen zonaanbidders, liefhebbers van scheepvaart, surfers, zeilers en natuurvrienden terecht.

Water, wind en wadden aan de Noordzee
Een wandeling door het wad is voor vele vakantiegangers een zeer bijzondere en ongewone belevenis. Bij vloed is het zwemplezier het leukst. Bij eb zijn de vele kostbaarheden van de Noordzee ineens zichtbaar.