search

Vakantiehuizen op Usedom

NOVASOL heeft mooie vakantiehuizen op Usedom, Duitslands zonnige eiland. Hier kunt u samen genieten van uw vakantie in een van de comfortabele vakantiehuizen.

Vakantie op Usedom

Usedom is een ideale vakantiebestemming voor diegene die een beetje rust in hun vakantie wensen, om de oude dag nog een beetje uit te stellen. Een van de hoofattracties is het lange, gezinsvriendelijke, strand aan het Noorden van het eiland. Dit strand is tot wel 70 meter breed! We hebben vakantiehuizen op Usedom in vele prijsklassen, en over het hele eiland.

In het zuiden van het eiland kunt u wandelen over de langste boulevard van Europa met villa's uit de begintijd. De vele pieren zijn het symbool van het eiland. In Heringsdorf ligt de langste pier van Europa; 508 meter lang. Wilt u actief zijn op vakantie, dan kunt u genieten van de vele mogelijkheden voor watersport. In de herfst kunt u goed langs het strand wandelen of het eiland rond op de vele fiets- en wandelpaden.

Strandvakantie op Usedom

Met een vakantiehuis op Usedom vindt u alles dat nodig is voor een succesvolle gezinsvakantie. Er zijn leuke appartementen met goede faciliteiten vlakbij het strand en met veel ruimte. Hier kunt u het hele jaar door genieten van de vakantie. Het 42 km lange en tot 70 m brede langzaam aflopende zandstrand is zeer kindvriendelijk.

Of u nu graag watersport, of de kinderen liever schelpjes verzamelen op het strand. Of misschien wilt u er in de herfst samen vliegeren, het strand is het hele jaar door een attractie.