search

Appartement in Berlijn huren

Berlijn: de Wereldtuinen in het recreatiepark Marzahn hebben zich de laatste jaren tot een groene oase in het oosten van Berlijn ontwikkeld. De Wereldtuinen bestaan uit meerdere Aziatische tuinen. Meer dan de helft van het gebied Treptow-Köpenick bestaat uit bos en water. De vele kanalen, eilanden, parken, lanen, weideheuvels en natuurbeschermde gebieden maken dit gebied tot een aantrekkelijk vakantiedoel midden in Berlijn. Vanaf het uitgangspunt S-station Grünewald voltrekt zich het Grünewald met zijn talrijke meren tot aan de stadsrand toe. Het bosgebied dicht tegen de stad wordt door veel Berlijners gebruikt als ontspannings- en recreatiegebied.

Stad

  • Berlijn is Duitslands meest geliefde reisdoel: wie kent het niet? “De Brandenburgertor”met de Qquadriga, de Triomfzuil of het Paleis Charlottenburg ? Op een oppervlakte zo groot als München, Stuttgart en Frankfurt am Main samen verenigt de wereldstad Berlijn een veelvoud aan uiteenlopende specifieke stadswijken, centra en gebieden. Berlijn is een wereldstad met een roerig verleden en een spannende toekomst.
  • Potsdam: De voormalige garnizoensstad Potsdam veranderde de laatste 300 jaar tot één van de mooiste residentiesteden in Europa. Het paleis en de parken van Potsdam: Sanssouci zijn door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard.