search

Vakantiehuis in Wachtebeke

Wachtebeke is een rustig dorpje in in Oost-Vlaanderen waar een gezinsvakantie gemakkelijk te realiseren is. Oost-Vlaanderen is een geliefde regio in België als vakantiebestemming door de veelzijdigheid. Een vakantiehuis in Oost-Vlaanderen is al snel een goed startpunt om de regio te verkennen voor je vakantie in België. Wachtebeke ligt aan de Belgische grens tegen Nederland aan. Zo combineer je een verblijf in een vakantiehuis in Wachtebeke goed met een dagtripje naar onze bovenburen.

 

Wat te doen in Wachtebeke?

Vanaf je vakantiehuis in Wachtebeke verken je de regio op zijn best. Bezoek omliggende steden zoals Gent of Antwerpen. De drukte van een stad wissel je gemakkelijk af met de rust van een vakantiewoning. In Gent snuif je de cultuur op in deze sfeervolle stad. Bezoek musea of de burcht het Gravensteen. Het bekendste evenement in Gent zijn de Gentse feesten. Als je van een feestje houdt, plan dan een vakantie in een vakantiehuis in Gent rond die periode! In Antwerpen winkel je op de Meir of breng je de dag door met een wandeling langs verschillende bezienswaardigheden: de kathedraal, de Grote Markt of de Zoo van Antwerpen!

Natuurpark Puyenbroeck is een paradijsje voor de natuurliefhebbers. Zowel kinderen als volwassen amuseren zich hier snel. Het natuurpark is veelzijdig en geschikt voor een gezinsvakantie. Er is een speeltuin, verschillende zwembaden, een wildwaterbaan en een klein dierenpark voor de kinderen. Er zijn ook verschillende terrassen, prachtige tuinen waar je door kunt wandelen en een centraal gelegen meer. Ga golven op het golfterrein of de minigolfbaan of vaar een half uurtje rond met een roeiboot. Voor je het weet vliegt de tijd voorbij en is het tijd om terug te keren naar je vakantiewoning.