search

Selecteer een aabieding 'vakantiehuisje Oostende'

Weekendje weg of zonvakantie: een goede vakantie in West-Vlaanderen begint in Oostende! Oostende wordt niet voor niks de koningin der badsteden genoemd. Het is een veelzijdige vakantiebestemming. Zwem in de zee, ga met een cocktail aan een strandtent zitten of lig lekker lui op het strand! Met een vakantiehuis in Oostende kies jij zelf hoe jij je vakantie doorbrengt. Geniet van het Belgisch zonnetje!

vakantiehuisje Oostende

Andere steden bezoeken vanaf je 'vakantiehuisje Oostende'

Voor een strandvakantie aan de Vlaamse kust is Oostende bij vele mensen een favoriet. Doordat de badplaats op een goede locatie ligt, is Brugge gemakkelijk te bereiken. Na een treinrit van 10 minuten bereik je deze stad al. Ook liggen andere badplaatsen zoals Blankenberge, De Haan en Knokke-Heist. Deze zijn allemaal goed te bereiken met de bekende kusttram!

vakantiehuisje Oostende

Wat te doen in Oostende: zon, zee en cocktails

In Oostende breng je gemakkelijk een bezoek aan zeilschip Mercator, het oude fort van Napoleon en de Japanse tuin. Aan de strandtenten geniet je van een zomerse cocktail. Neem een duik in de zee of rol je handdoek uit op het zachte zand. Hou je van iets actiever, dan kun je altijd met een go-kart over het zand racen of adrenaline krijgen in het casino. Sluit je dag af bij een Vlaams restaurant en geniet van mosselen en Vlaamse friet. Geniet van je welverdiende vakantie in België in een vakantiehuis in Oostende.