search

Vakantiehuis in Brugge

Met een vakantiehuis in Brugge ontdek je de parel aan de Vlaamse kroon! Brugge is een magische stad vol historische bezienswaardigheden, romantische kanalen, prachtige gebouwen, gezellige cafés, uitstekende restaurants, interessante musea … Een zomers weekendje weg of de sfeer opsnuiven tijdens de kerstperiode? Maakt niet uit, want Brugge straalt het hele jaar door! Vanuit je vakantiehuis in Brugge verken je bovendien gemakkelijk het Brugse Ommeland, onze kustlijn en talloze andere mooie plekken in West-Vlaanderen!

 

De onweerstaanbare charme van Brugge

 

Vanuit je vakantiehuis in Brugge sta je al snel in het historische centrum, een waanzinnig mooi plaatje dat niets voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De Markt, het belfort, de Burg, het stadhuis, het Begijnhof, het Hanzekwartier, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Rozenhoedkaai … Brugge is werkelijk bezaaid met bezienswaardigheden en betoverende plekjes die je doorheen het fascinerende verleden van de stad loodsen! Geniet van een romantische boottocht op de Brugse reien en bestudeer het “Venetië van het Noorden” vanop het water. Even tot rust komen doe je op een bankje in het schilderachtige Minnewaterpark. Op het einde van de dag zal je begrijpen waarom zoveel toeristen zo graag naar Brugge afzakken vanuit hun vakantiehuis in België.

 

Cultuur opsnuiven, gastronomisch genieten en volop winkelen

 

Brugge pakt uit met een gevarieerd aanbod aan musea. Het Groeningemuseum schotelt je Vlaamse primitieven voor van onder meer van Eyck en Memlings. Het Historium neemt je mee naar het middeleeuwse Brugge. Bourgondiërs kunnen vanuit hun vakantiehuis in Brugge dan weer koers zetten naar het Frietmuseum, het chocolademuseum Choco-Story en de brouwerij De Halve Maan. Tijdens je bezoek aan een van deze plekken mag je natuurlijk proeven van onze heerlijke Belgische specialiteiten! Maar dat is niet alles, want Brugge verwent je daarnaast nog eens met een bonte verzameling van chocolatiers, frietkoten, uitstekende restaurants en cafés. Al het lekkers van eigen bodem passeert de revue tijdens je verblijf in een van onze vakantiehuizen in Vlaanderen. En ook voor shopaholics heeft de “Breydelstad” heel wat te bieden! De Steenstraat is de grote Brugse winkelstraat, maar het loont zeker ook de moeite om in de vele zijstraatjes op zoek te gaan naar enkele leuke souvenirs.

 

Verken het Brugse Ommeland vanuit je vakantiewoning in Brugge

 

Een vakantiehuis in Brugge is het ideale vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door het groene Brugse Ommeland. In deze regio rond Brugge is rust het codewoord en komt het gejaagde dagelijkse leven even tot stilstand. Het karaktervolle groene landschap verzamelt kanalen, polders, kastelen, abdijen, oude hoeves, sterrenrestaurants, brouwerijen … en nodigt uit tot een aangename wandel- of fietstocht. Halt houden doe je in pittoreske dorpjes als Damme en Lissewege. In de bevallige dorpskernen geniet je op een zonnig terrasje van een verfrissend biertje van bij ons en besef je dat tijd in het Brugse Ommeland een relatief begrip is.

 

Waarom een vakantiehuis in Brugge huren?

 

Huur een vakantiehuis in Brugge en snuif de sfeer op in wat voor velen de mooiste stad van ons land is! Vanuit je vakantiewoning ga je op schok in de fantastische historische binnenstad van Brugge, waar je je ogen uitkijkt door de talloze fraaie bezienswaardigheden. De vele musea serveren je een stevige portie cultuur en geschiedenis. Rond je vakantiehuis in Brugge ligt een resem uitstekende restaurants en traditionele cafés. Geniet van de beste gerechten en producten uit de keuken van bij ons en zet je lippen aan een smakelijk West-Vlaams biertje. Of wat denk je van een uitje naar het landelijke Brugse Ommeland? Jij kiest! Na een onvergetelijke dag ben je blij dat je tot rust kan komen en onder de wol kan kruipen in je comfortabele vakantiehuis in Brugge!