search

Vakantiehuis in Bredene

Wil je er even tussenuit aan de Belgische kust? Huur dan een vakantiehuis in Bredene en beleef een ontspannende strandvakantie! Bredene is de enige badplaats aan onze kust zonder dijk en beschikt over maar liefst vier kilometer aan uitnodigend zandstrand en ongerepte duinen. Maak heerlijke ochtendwandelingen, duik 's zomers de Noordzee in en vooral … geniet! Van qualitytime met je reisgenoten, lekker eten en een aangenaam verblijf in een van onze vakantiehuizen in Bredene.

 

Wat te doen in Bredene?

 

Wanneer de aangename zomerzon haar neus aan het venster steekt, is het strand van Bredene the place to be! Zoek een plaatsje op het zachte zand en bewonder dit mooie deel van de Belgische kust. Je kinderen gaan ondertussen volop aan de slag met een schep en een emmer en bouwen een groot zandkasteel. Bredene is uniek, want het is de enige Belgische kustgemeente met een naaktstrand. 's Avonds nip je in een beachclub of op het terras van je vakantiehuis in Bredene van een heerlijke cocktail. De perfecte afsluiter!

De hele Belgische kust vormt een schitterend decor om te wandelen of te fietsen. Je kan tijdens je vakantie in Bredene bijvoorbeeld enkele passages verkennen van de Kustwandelroute of een wandeltocht door de Bredense duinen afleggen. De hoge Spanjaardduin serveert je een fantastisch uitzicht op de omgeving van je aan de kust gelegen vakantiehuis in België. De Breduinia-fietsroute loodst je dan weer door het fraaie open polderlandschap tussen Bredene en Brugge. En ook voor allerhande watersporten ben je in Bredene - en meer bepaald de Twins Club - aan het juiste adres!.

 

Bezienswaardigheden rond je vakantiewoning in Bredene

 

Een vakantiehuis in Bredene is het ideale toevluchtsoord om je hoofd even helemaal leeg te maken en te ontspannen. Zin in een culturele uitstap? Bewonder dan de kunstwerken van Anto Diez in het Ryckewaertshof of bezoek de gerestaureerde hoeve het Turkeyenhof.

Vanuit Bredene sta je daarnaast in een mum van tijd aan de Oosteroever van Oostende. De Koningin der Badsteden charmeert met een gevarieerd cultureel aanbod, fascinerende bezienswaardigheden en uitstekende klassieke en moderne restaurants. Aan de Oosteroever vind je Fort Napoleon, in 1811 opgetrokken op bevel van Napoleon om de Engelse dreiging het hoofd te bieden. Je krijgt er een boeiende inkijk in de geschiedenis van het fort, terwijl je er ook tentoonstellingen of evenementen kan meepikken. Leuke tip: laat je met de gratis overzetboot van de Oosteroever naar de Visserskaai brengen en ontdek vervolgens het centrum van Oostende.

Je ontdekkingshonger nog niet gestild? Trek dan vanuit je vakantiehuis in Vlaanderen richting de oude villawijk "De Concessie" in de Haan of dompel je onder in de magische werelderfgoedstad Brugge..

 

Waarom een vakantiehuis in Bredene huren?

 

Bredene is een fantastische bestemming voor een strandvakantie in eigen land! Onze volledig uitgeruste vakantiehuizen in Bredene zijn uitstekend gelegen, op slechts een steenworp afstand van het plaatselijke strand. Daarnaast is je vakantiewoning het ideale vertrekpunt voor uitstappen naar andere Belgische badplaatsen of een van de vele prachtige natuur- en duingebieden aan onze kust. Na een dag in de natuur of op het strand gaat het genieten gewoon verder in je comfortabele vakantiehuis in Bredene. Leg je knorrende maag het zwijgen op met een overheerlijke maaltijd op je privéterras, speel een gezelschapsspel met het hele gezin en geniet daarna van een welverdiende nachtrust. Neem een kijkje naar onze vakantiehuizen in Bredene en boek je favoriete accommodatie aan zee!.