search

Vakantiehuizen in België

Boek nu een onvergetelijke vakantie in België, een bijzondere bestemming waarin je heerlijk kunt gaan genieten van de bourgondische levenstijl, met Belgische bieren, Vlaamse frites en de wereldberoemde Belgische chocolade. Ons aanbod in België varieert van comfortabele appartementen aan de Belgische Kust tot prachtige vakantiehuizen in de Ardennen, die je nu met de Beste Prijs Garantie eenvoudig kunt huren, zónder boekingskosten. Laat je inspireren en vind direct jouw favoriete vakantiehuis in België.

 

Comfortabele vakantiehuizen in België

Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving vanuit een vakantiehuis in België. Op het gebied van natuur heeft ons kleine, veelzijdige land veel te bieden, van het uitgebreide strand met haar mooi aangelegde boulevards tot aan het romantische heuvellandschap in de Ardennen. Bijna een kwart van volledig België is bedekt met bos, hoofdzakelijk in Wallonië. In Vlaanderen bevinden zich buiten de steden en industriegebieden vooral landbouwzones met daarnaast diverse bosgebieden, welke vooral te vinden zijn in de Kempen, welke ten oosten van de stad Antwerpen en Noord-Limburg ligt.

Een vakantiehuis in de Ardennen is omgeven door een uitgestrekt natuurgebied, omdat de bevolkingsdichtheid er lager ligt dan in Vlaanderen. Een derde van de oppervlakte van Wallonië is bebost en dat oppervlak wordt ook alsmaar groter. Heerlijke omgeving om te genieten van een fiets- of wandelvakantie met het hele gezin. Afstanden zijn gemakkelijk te overbruggen, dus een combinatie van strand, cultuur en natuur is in België eenvoudig te realiseren. Zeker wanneer je kiest voor het huren van een vakantiehuis, waarmee je jezelf alle vrijheid geeft België op jouw eigen tempo en wijze te ontdekken. Een vakantie in eigen land zal je zo nel niet vergeten!

 

Tips voor een vakantiehuisje in België:

 • Huur een vakantiehuis op een vakantiepark in België
 • Neem je huisdieren mee op vakantie in België
 • Huur een appartement aan de Belgische Kust

 

6 redenen waarom jij een vakantiehuis in België moet huren:

 1. Vele historische steden als Gent, Brugge en Brussel
 2. Wereldberoemde Belgische lekkernijen
 3. Prachtige ongerepte natuur in Wallonië
 4. Huisdieren zijn ook welkom in het vakantiehuis
 5. Grote groepsaccommodaties in de Ardennen
 6. Lekker dichtbij

 

Waarom een NOVASOL vakantiehuis in België?

 • NOVASOL - Dé grootste keuze in vakantiehuizen.
 • Wij zijn verkozen tot de Beste Reisaanbieder Vakantiehuizen 2017.
 • Huur met de Beste Prijs Garantie.
 • Eenvoudig boeken zonder boekingskosten.
 • Jaarlijks verblijven ruim 1.8 miljoen gasten in onze vakantiehuizen.
 • Onze professionele medewerkers hebben meer dan 45 jaar ervaring.