Van afspraak tot verhuur in 5 stappen

Wat kunt u verwachten wanneer u uw vakantiehuis wilt verhuren bij NOVASOL? Hieronder leest u meer over onze werkwijze van afspraak tot verhuur in 5 stappen, die wij persoonlijk met u doorlopen om de verhuur van uw vakantiewoning succesvol op te starten. 

Van afspraak tot verhuur in 5 stappen

 


Stap 1: vul in en begin!

Laat uw gegevens achter met behulp van het aanmeldformulier via de button ´Neem contact met ons op´, te vinden op deze pagina. 

Stap 2: wij nemen contact met u op

NOVASOL neemt telefonisch contact met u op. We kunnen uw eerste vragen beantwoorden en plannen een afspraak bij uw vakantiehuis. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle vakantiehuizen die wij aanbieden persoonlijk worden bezichtigd. En maken graag persoonlijk met u kennis.*

Stap 3: wij komen bij u langs

Tijdens de afspraak ter plaatse nemen wij de verhuurmogelijkheden met u door. Tevens geven wij graag een prognose af zodat u een goed beeld krijgt van uw verhuurrendement op jaarbasis. Bovendien maken wij van de gelegenheid gebruik om foto´s en een plattegrond te maken van uw vakantiewoning. Daarmee zorgen wij voor een complete huispresentatie op onze website en in onze brochures. 

Stap 4: uw vakantiehuis staat online

Zodra de overeenkomst is getekend zorgt uw persoonlijke adviseur ervoor dat het contract verwerkt wordt. Hier hoeft u niets voor te doen. NOVASOL zorgt voor een wervende huispresentatie op onze 14-talige website, in onze brochures en op de websites van onze honderden internetpartners. Vervolgens ontvangt u van ons uw persoonlijke inloggegevens zodat u de verhuur op ieder gewenst moment kunt volgen en uw kalender kunt beheren. 

Stap 5: start met geld verdienen

Alles is nu gereed om de gasten te ontvangen en verhuurinkomsten te genereren! Ook hier wordt u compleet in ontzorgd. NOVASOL zorgt voor het correct innen van de betalingen en beantwoordt de vragen van de gasten. Maandelijks ontvangt u uw netto huurinkomsten voorafgaand aan het verblijf. Bij de eerste boeking en voorafgaand aan het eerste verblijf nemen we nog even contact met u op zodat alles helder is voor u.

 

* Wanneer uw vakantiehuis buiten Nederland, België en Luxemburg gelegen is dan ontvangt u per mail meer informatie en wordt uw aanvraag doorgestuurd naar een van onze NOVASOL kantoren ter plaatse. 

BIj NOVASOL staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Zowel voor, tijdens en na de afspraak houdt uw persoonlijke adviseur regelmatig contact met u.