Uw vakantiewoning in veilige handen

Het is belangrijk voor ons dat u helemaal veilig bent tijdens de verhuur van uw vakantiehuis en dat, hoewel ongevallen zich kunnen voordoen, de vakantie van de gasten of uw stemming niet negatief beïnvloedt wordt. Daarom wordt u via NOVASOL automatisch gedekt door onze Homeowner Insurance en ons Minor Damage Concept waardoor uw vakantiewoning in veilige handen is

De huiseigenaar verzekering

Onze huiseigenarenverzekering dekt de meeste schade aan uw vakantiehuis en/of persoonlijke eigendommen die door een NOVASOL-gast worden veroorzaakt als uw eigen verzekering de schade niet dekt *.

* Onder voorbehoud van de verzekeringsvoorwaarden.

Uw vakantiewoning in veilige handen met ons NOVASOL Minor Damage Concept

De verzekering omvat:

  • Dekking van materiële schade veroorzaakt door een NOVASOL gast.
  • Dekking van verlies van huurinkomsten, als het repareren van de schade betekent dat u al bestaande boekingen moet annuleren.
  • Schadebedrag hoger dan 135 EUR. De NOVASOL Homeowner Insurance is het verschil als uw eigen verzekering schade dekt en uw schadebedrag hoger ligt dan 135 EUR.
  • Dekking van de meeste persoonlijke verwondingen door het betalen van redelijke uitgaven voor medische behandeling, vervoer, enz. Indien de huurder of zijn gasten tijdens het verblijf op het terrein gewond raken, mits u aansprakelijk kan worden gesteld voor de schade.

En nog veel meer!

Met andere woorden, de verzekering is een aanvulling op uw verzekering. Als uw verzekering de schade niet dekt, alleen een deel van de schade dekt of alle schade dekt maar het bedrag is hoger dan 135 EUR, dan treedt onze Homeowner verzekering in werking. Uw vakantiewoning is in veilige handen. Wij raden u echter sterk aan om een eigen inboedel verzekering af te sluiten, inclusief aansprakelijkheid, aangezien de huiseigenarenverzekering limieten heeft en geen betrekking heeft op b.v. diefstal. 

Uw vakantiewoning in veilige handen wanneer u verhuurt bij NOVASOL

Het Minor Damage Concept

Het Minor Damage Concept betekent dat NOVASOL de kosten vergoedt voor reparatie van een schade of aankoop van een nieuw item tot en met 135 Euro onder voorbehoud van bepaalde regels.
Tot en met 135 Euro is er geen limiet en hoeft u niets aan uw eigen verzekeringsmaatschappij te melden, noch met uw gasten te bespreken.

NOVASOL streeft ernaar om ontevredenheid tussen gasten en huiseigenaren te voorkomen bij vertrek, door bijvoorbeeld een kapotte tuinstoel.

Het enige wat u als huiseigenaar dient te doen is om het kleine schadeformulier aan de gasten te overhandigen, samen met de sleutel bij aankomst. Bij vertrek dient het formulier te worden ingevuld en ondertekend door de gast als er tijdens hun verblijf een kleine schade is ontstaan.

U repareert de schade of koopt een nieuw item - en NOVASOL vergoedt de kosten tot 135 Euro.
Als de reparatie hoger is dan 135 Euro, dan zal uw eigen verzekering of de NOVASOL Home Owner Insurance waarschijnlijk de schade dekken.