Uw vakantiehuis verhuren bij NOVASOL

Uw vakantiehuis verhuren bij NOVASOL? Met welke aspecten dien je rekening te houden? De keuze van de juiste verhuurpartner is daarbij belangrijk.

NOVASOL assisteert u op ieder moment

Wanneer uw vakantiehuis verhuurt wordt heeft u een extra bron van inkomsten, zonder dat u daar veel tijd en moeite in hoeft te investeren.

Wij nemen de relatie met onze huiseigenaren serieus. We zijn partners en delen hetzelfde doel: het optimaliseren van het verhuurrendement en het ontvangen van tevreden gasten in uw vakantiehuis.

Uw vakantiehuis verhuren bij NOVASOL

Als huiseigenaar van NOVASOL beschikt u over een all-inclusive verhuursysteem. Wij dragen uiterste zorg voor de verhuur van uw vakantiehuis, zonder dat het u iets kost.

  • Wereldwijde marketing

Globale promotie van uw vakantiehuis via onze 14-talige website met miljoenen bezoekers per maand, meer dan 10.000 reisbureaus en internetpartners, social media, brochures, nieuwsbrieven en nog veel meer kanalen.

  • Wervende presentatie

Professionele foto’s en een gedetailleerde beschrijving van uw vakantiehuis in 14 talen, zodat potentiele gasten worden geïnformeerd over de voordelen van uw vakantiehuis.

  • Zorgeloos boekingen ontvangen

Van het boekbaar maken van uw vakantiehuis op onze website tot het contact met de gasten en het innen van betalingen, wij zorgen voor iedere stap in het boekingsproces.

  • Customer care

NOVASOL heeft met een jarenlange ervaring veel regelmatig terugkerende gasten. Wij zorgen voor een optimaal klantcontact en beantwoorden de vragen van alle gasten. 

  • Financiële zekerheid

Wij betalen uw verhuurinkomsten altijd vooraf. Indien een boeking last-minute wordt geannuleerd, ontvangt u alsnog de betaling. Op die manier behoudt u bij NOVASOL de inkomsten.

  • Secure opvolging van de verhuurresultaten

Wij controleren de prijzen en passen deze in overleg met u aan op basis van een uitgebreide analyse van onze gegevens en zorgen er zo voor dat uw vakantiehuis altijd competitief blijft op de verhuurmarkt.

  • Optimaliseren van de verhuur

Op basis van onze ervaring die teruggaat tot 1968 en het continu analyseren van de huidige reistrends hebben wij diverse verhuurconcepten ontwikkeld om de verhuur van uw vakantiehuis te optimaliseren.

  • Bescherming bij schades 

Met onze gratis schadeverzekering voor huiseigenaren in geval van grote schades én ons minor damage concept in geval van kleine schades bent u beschermd indien er een schade door de gasten wordt veroorzaakt.

  • Altijd een persoonlijke adviseur

Bij NOVASOL heeft u altijd persoonlijk contact met één van onze adviseurs, die voor de samenwerking graag bij u langskomt om de verhuurmogelijkheden door te nemen én die tijdens de samenwerking contact blijft houden voor een goede opvolging van de verhuur.