Uw persoonlijke adviseur

Product team: Nicky (voor, links), Amarenske (voor, rechts), Ronald (achter, 1e van links), Catherine (achter, 2e van links), Marijn (achter, 3e van links), Danique (achter, 3e van rechts), Anouk (achter, 2e van rechts), Evi (achter, 1e van rechts)
 

Als NOVASOL huiseigenaar krijgt u uw persoonlijke adviseur die u helpt om uw vakantiehuis te verhuren. 

Wat doet uw persoonlijke adviseur?

Als een startpunt voor onze samenwerking, zal uw persoonlijke adviseur u in uw vakantiehuis bezoeken en meer uitleg geven over wat verhuur betekent. Hij of zij zal ook professionele foto's maken en alle functies van de vakantiewoning noteren zodat deze in de presentatie gebruikt kunnen worden. Natuurlijk worden ook al uw resterende vragen met plezier beantwoord. 

Ik wil meer weten hoe u mijn vakantiehuis wilt promoten

Uw adviseur zorgt ervoor dat uw vakantiehuis de meest concurrerende prijs heeft, op basis van de ervaring en expertise die we in de afgelopen 50 jaar hebben opgebouwd. De adviseur zal u ook begeleiden hoe u een hogere bezetting kunt realiseren en de gasttevredenheid kunt vergroten.

Vertel me meer over het verbeteren van mijn rendement

Product Support

Nicky en Anouk ondersteunen onze eigenaren en beheerders/sleutelpersonen bij alle operationele zaken, per e-mail en telefonisch. Denk bijvoorbeeld aan vragen over opties/boekingen, vragen over de maandafrekening, afhandeling van kleine schades e.d. 

Adviseurs per regio

Onze adviseurs zijn verantwoordelijk voor alle contractuele zaken en resultaten aangaande de verhuur van uw tweede woning. Zij denken ook graag mee om de verhuur van uw woning verder te optimaliseren. Denk daarbij bijv. aan de inzet van extra verhuurconcepten, een wijziging in uw pricing of (gedeeltelijke) renovatie van uw woning. Ze komen ook na het afsluiten van een contract graag weer bij u op bezoek voor bijv. het maken van nieuwe foto's of het bespreken van de samenwerking.

Hieronder kunt u zien welke adviseur aan uw gebied is toegewezen.

Nederland

Evi Peijs: Noord-/Zuid-Holland
Marijn Bekkers: Nederland overig
Danique van den Nieuwelaar: Nederland overig

België

Marijn Bekkers: Belgisch Limburg 
Catherine van Beek: België overig

GHD Luxemburg

Amarenske van Scherpenzeel

Bereikbaarheid afdeling

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.
Op zaterdag behandelen we tussen 10.00-14.00 uur e-mail. Vanaf maandag staan we u dan graag weer telefonisch te woord.

  • E-mail       : contracting@novasol.nl
  • Telefonisch: +31(0)13 4677730 (kies 2 in menu)