Uw overeenkomst met NOVASOL

Als huiseigenaar bij NOVASOL ontvangt u uw overeenkomst om de verhuur van uw vakantiehuis te optimaliseren.

Uw overeenkomst

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat deze overeenkomst inhoudt. Op deze pagina nemen wij de daarom belangrijkste aspecten van de overeenkomst met u door.  

  • Betaling van de verhuurinkomsten voordat de gasten arriveren

U ontvangt de verhuurinkomsten aan het einde van iedere maand, van alle aankomsten die de maand daarop plaatsvinden. Wij maken de betalingen over naar het door u opgegeven rekeningnummer. 

  • Betaling in geval van annuleringen

Het grote voordeel van een samenwerking met NOVASOL is dat u ook zeker bent van inkomsten indien gasten annuleren. Wij garanderen de volledige betaling indien een bevestigde boeking binnen 20 dagen voor aankomst wordt geannuleerd.

  • Kosteloze wereldwijde promotie van uw vakantiehuis

Wij zorgen voor een uitstekende promotie van uw vakantiehuis aan potentiële gasten over de hele wereld. Hiervoor maken wij gebruik van onze 14-talige website, duizenden internetpartners en reisbureaus, social media, promotie op TV en radio, brochures en diverse andere kanalen. Dit betekent ook dat wij zorgen voor het maken van foto’s en het creëren van een professionele beschrijving van uw vakantiehuis.

Ik wil meer weten over marketing en promotie

  • Uitgebreide schadedekking

Wij beschermen onze huiseigenaren. Wanneer u via NOVASOL verhuurt geniet u gratis en automatisch van onze aanvullende dekking op uw eigen verzekering in het geval van grote schades én van onze schadedekking bij kleine schades. 

Ik wil meer weten over bescherming bij schades

  • Flexibel verhuren 

Een ander belangrijk aspect van uw samenwerking met NOVASOL is het overeenkomen van de beschikbaarheid van uw vakantiehuis. U kunt kiezen om uw vakantiehuis het hele jaar door, of een gedeelte van het jaar te verhuren. Samen met uw persoonlijke NOVASOL adviseur komt u de beschikbaarheid overeen die het beste bij uw situatie past.

  • Eigen gebruik van uw vakantiehuis

Uiteraard kunt u in periodes dat uw vakantiehuis niet verhuurd is zelf van uw vakantiehuis gebruikmaken. Bij NOVASOL heeft u de mogelijkheid om periodes in de kalender te blokkeren, indien u zelf in uw vakantiehuis aanwezig bent. 

Ik wil meer weten over mijn persoonlijke huiseigenaren pagina

  • Zorgeloos verhuren

Wij dragen zorg voor alle communicatie, boekingen, betalingen en vragen van gasten zodat u zelf geen tijd hoeft te besteden aan al het papierwerk dat komt kijken bij de verhuur van uw vakantiehuis.

  • Professionele begeleiding

Wij analyseren de laatste trends in de reisbranche continu om in te spelen op de wensen van de gasten en alle andere factoren die een belangrijke rol spelen bij het optimaliseren van de verhuur. Op basis van onze jarenlange ervaring en de verhuurresultaten in vorige seizoenen worden de verhuurprijzen bepaald. Dit resulteert in een goede en competitieve verhuurprijs voor uw vakantiehuis. Niet te laag, zodat de verhuurinkomsten absoluut interessant blijven en niet te hoog, zodat de bezetting optimaal blijft.

Wij gebruiken deze analyses ook voor nieuwe manieren om huizen te vermarkten. NOVASOL heeft zo diverse concepten ontwikkeld om de bezetting en daarmee de verhuurinkomsten van uw vakantiehuis te verhogen.

Ik wil meer weten over de concepten

Lees ook onze FAQ, waarbij wij de belangrijkste vragen van onze nieuwe huiseigenaren beantwoorden. 
Klik hier om naar de FAQ pagina te gaan