Promotie van uw eigen vakantiewoning

Hoe wordt uw vakantiewoning onder de aandacht gebracht

NOVASOL doet veel dingen om ervoor te zorgen dat de promotie van uw eigen vakantiewoning gebeurt voor honderden duizenden potentiële gasten over de hele wereld. Van beschrijving en foto's tot onderhandelen met partners: we zorgen voor alles.Dit alles maakt deel uit van het NOVASOL-pakket, dat betekent natuurlijk dat het volledig kosteloos is.

Presentatie is belangrijk

De basis van al onze marketinginspanningen is een verleidelijke omschrijving die ervoor zorgt dat potentiële gasten inzicht krijgen in wat uw vakantiewoning speciaal maakt.

Daarom bezoeken wij uw woning om ervoor te zorgen dat elk detail wordt verantwoord. Van het aantal dubbele en eenpersoonsbedden, de aanwezigheid van kinderstoelen en kinderbedden, wat voor verwarming aanwezig is, het aantal vierkante meters van de tuin, of er een wasmachine en droger is, een barbeque, garage, zwembad, internet, panoramisch uitzicht, tuinmeubilair, huisdieren toegestaan en nog veel meer. Nadat uw persoonlijke adviseur bij u is langsgeweest wordt er een persoonlijke huistekst geschreven en daar wordt een professionele fotopresentatie aan toegevoegd. 

We werken in 13 talen en werken samen met meer dan 10.000 touroperators, reisagenten en online portals. Dat zorgt voor de meest ultieme presentatie over de hele wereld.

Mooie verzorgde tafel voor de promotie van uw eigen vakantiewoning

Promotie van uw eigen vakantiewoning

Hieronder vindt u diverse platformen waar uw vakantiehuis wordt gepromoot door NOVASOL:

  • Boekingsites

Onze website NOVASOL is vertaald in meerdere talen en heeft 16 miljoen jaarlijkse bezoekers. De gast kan op elk gewenst moment, snel en zonder langdurige zoekopdrachten boeken. We werken ook samen met honderden online portals om zo uw vakantiehuis zo veel mogelijk aan te bieden.

  • Social media

Diverse keren per week creëren we content, promotie van vakantiebestemmingen in heel Europa en is er veel aandacht voor verschillende vakantiehuizen en landen. Dus ook voor de promotie van uw eigen vakantiewoning.

Ik wil de Facebook-pagina zien

  • Nieuwsbrieven

Als inspiratie sturen wij wekelijkse nieuwsbrieven naar onze meer dan 600.000 nieuwsbrief abonnees over de hele wereld, die zich richten op thema's, aanbiedingen en verschillende bestemmingen in heel Europa.

Ik wil mezelf aanmelden voor de nieuwsbrief

  • Catalogus

Elk jaar creëren we meer dan 1,5 miljoen brochures die worden verdeeld aan reisbureaus, partners, eigen kantoren, particuliere klanten, op beurzen enzovoort. NOVASOL biedt in de meeste Europese landen brochures aan in de lokale taal bijv. in Duitsland en Spanje.

Promotie van uw eigen vakantiewoning is te vinden in de brochure van NOVASOL
  • Evenementen en beurzen

Elk jaar nemen onze collega's in heel Europa deel aan reisbeurzen. Op deze beurzen worden de vakantiehuizen van NOVASOL gepromoot voor reizigers uit de hele wereld, waaronder Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Amerika.

  • Overige activiteiten

We werken nauw samen met meer dan 10.000 reisbureaus en boekingspartners. Samen met onze vele NOVASOL-kantoren, kunnen gasten je vakantiehuis door middel van lokale reisbureaus huren. Bovendien investeren we in tv-commercials, radio spots, video's en nog veel meer.

Breng me naar het YouTube-kanaal