Ons team

Maak kennis met ons team

In december 1968 hebben we voor het eerst onze deuren geopend in Kopenhagen, Denemarken en in 2000 hebben we ons eerste kantoor geopend in Tilburg, Nederland. Ons team is speciaal ingericht voor het contact met u, de huiseigenaar. Daarnaast kopen wij de huizen voor de Benelux in. 

In totaal werken we met 30 collega's op kantoor in de BeNeLux. In heel Europa werken er 1500 medewerkers bij NOVASOL. Er zijn verschillende afdelingen op kantoor in de BeNeLux:

  • Product Team
  • Customer Care
  • Marketing 
  • Service
  • Administratie

Elke dag werken we om de beste verhuurervaring te creëren voor zowel u als onze gasten. Ons team bestaat uit mensen met een uitgebreide ervaring in de toerisme industrie - en u kunt altijd met ons praten als u vragen, wensen, suggesties heeft of gewoon wilt praten over de huur van uw vakantiehuis!

Vind hier ons kantoor in België
NOVASOL België
Koralenhoeve 15- c
2160 Wommelgem

0032 3 322 04 04
contracting@novasol.be

NOVASOL in heel Europa

Van Duitsland, Benelux tot Italië, Kroatië en Spanje. Wij hebben kantoren en lokale teams in heel Europa. Dit helpt ons om de behoeften van onze lokale huiseigenaren te begrijpen, terwijl u tegelijkertijd beschikt over de nodige tools en kennis om uw vakantiehuis op de markt te brengen en de gasten de beste service te bieden van over de hele wereld.