Hoeveel kunt u verdienen met uw vakantiewoning?

De meeste huiseigenaren verhuren hun vakantiehuis om extra inkomsten te genereren. Maar hoeveel kunt u verdienen? En wat kunt u doen om uw verhuurinkomsten te optimaliseren? Dat is de specialiteit van NOVASOL! Het is onze missie om een optimaal rendement voor u te realiseren.

Wist u dat…

NOVASOL de verhuurinkomsten tijdig betaalt aan huiseigenaren, voordat de gasten arriveren?
Bovendien betaalt NOVASOL de volledige huurpenningen indien een gast 20 dagen voor aankomst annuleert. 

Ik wil meer weten over de betalingen

Wij helpen u bij het verhogen van uw verhuurinkomsten

Wij zijn ervan overtuigd dat het essentieel is om alles over de verhuurmarkt waar wij deel van uitmaken te weten, om zo de beste verhuurmogelijkheden voor u als huiseigenaar aan te kunnen bieden. Om dit inzicht te bereiken zijn de juiste gegevens belangrijk.

Sinds de oprichting van NOVASOL in 1968 hebben wij honderdduizenden vakantiehuizen bezocht en ontvangen wij ieder jaar miljoenen gasten. Door het continu analyseren van onze gegevens en het volgen van de huidige reistrends wereldwijd heeft NOVASOL alles in huis om ervoor te zorgen dat uw vakantiehuis op de juiste manier in de verhuurmarkt wordt aangeboden. 

Alles wat we doen is gebaseerd op onze uitgebreide kennis. NOVASOL beschikt over een ervaren en toegewijd team, dat zich uitsluitend bezighoudt met het analyseren en opvolgen van onze gegevens. Op die manier weten wij wat er nodig is om een vakantiehuis attractief te maken én te houden.

NOVASOL beschikt over diverse opties om uw verhuurrendement te optimaliseren. Deze opties zijn allemaal gebaseerd op onze diepgaande analyse. 

Hoeveel kun je verdienen en hoe kan de bezetting verhoogd worden

Hoeveel kunt u verdienen?

  • Het bepalen van de verhuurprijs

Het bepalen van de juiste verhuurprijs is essentieel voor een hoge bezetting. Ieder vakantiehuis is anders. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden om de juiste balans te vinden. Wij maken gebruik van de verhuurresultaten in vorige seizoenen en vergelijkbare woningen in ons aanbod om de juiste verhuurprijs voor uw vakantiehuis te bepalen.

  • Promotie van uw vakantiehuis:

Wij maken gebruik van reis- en zoektendensen onder vakantiegasten om ervoor te zorgen dat de presentatie van uw vakantiehuis een zo groot mogelijk aantal potentiële gasten bereikt.

Ik wil meer weten over marketing en promotie 

  • Het optimaliseren van de bezetting 

Op basis van onze uitgebreide onderzoeken naar een positieve impact op vraag en bezetting, heeft NOVASOL een aantal verhuurconcepten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw vakantiehuis een grote doelgroep bereikt en een optimale bezetting heeft. 

Ik wil meer weten over de concepten