Ervaringen van huiseigenaren

Naast het bieden van kwalitatieve vakantiehuizen en appartementen voor een onvergetelijke vakantie, zetten wij ons beste beentje voor om maximale verhuur en een persoonlijke service te bieden aan onze huiseigenaren. De ervaringen van huiseigenaren zijn erg belangrijk voor NOVASOL. Dit bereiken wij onder meer door een optimale samenwerking met internetpartners en reisbureaus.

Hieronder vindt u de ervaringen van huiseigenaren:

 

De heer Van Dam

Huiseigenaar van vakantiehuis HFR012, Surhuizum, Friesland

'NOVASOL wordt door mij om een aantal redenen gewaardeerd als verhuurpartner:
1.Afspraak is afspraak;
2.Persoonlijke benadering en contact;
3.Goede bezettingsgraad (zeker afgelopen jaar);
4.Geen 'gedoe', boekingen worden betaald, eventuele klachten worden afgehandeld'.Mevrouw Witkamp

Huiseigenaresse van vakantiehuis HZE014, Stavenisse, Zeeland

'Wij verhuren onze bungalow op Oud Kempen via NOVASOL sinds enkele jaren en zijn uiterst tevreden over de wijze waarop dit gebeurt. Daar wij een groot gedeelte van het jaar niet in NL verblijven is het voor ons van groot belang dat de verhuur zonder problemen verloopt en wij er niet persoonlijk op hoeven toe te zien, een en ander niet in de laatste plaats door de samenwerking met de, zeer flexibele, medewerkers van NOVASOL, die altijd klaarstaan om ons van goede raad en advies te dienen. De zeer professionele aanpak van NOVASOL is een grote plus en wij hebben er dan ook spijt van dat wij niet eerder via hen zijn gaan verhuren. Ook bevelen wij Novasol bij andere verhuurders en onze kennissen ten zeerste aan'.

 

Familie Rossen

Huiseigenaar van vakantiehuizen BVO001 t/m BVO007, Wachtebeke, Oost-Vlaanderen

'Wij hebben veel ervaring (ook met andere aanbieders gehad) en zijn nu al 5 jaar bij NOVASOL. Novasol is vertrouwd: de huurpenningen worden stipt betaald, steeds dezelfde aanspreekpartner en bekwaam personeel. Met andere woorden: SUPER'!

 

Mevrouw Verstraete

Partner in vakantiewoningen, West-Vlaanderen

'Als partner van NOVASOL bevestig ik dat de bezettingsgraad van mijn appartementen enorm gestegen is, op zijn minst verdubbeld. De dienstverlening en samenwerking voor de vakantiewoningen met NOVASOL lopen zeer goed. De groep is perfect georganiseerd en ik word correct en tijdig geïnformeerd over de opties en de betaalde boekingen. De formule met de groep NOVASOL is voor mijn kantoor een zeer sterk pluspunt'.

 

De heer Berkers

TopHomes, internetpartner

'Ook al is NOVASOL werkzaam in talloze landen, de lijnen zijn steeds kort. Als partner hebben wij altijd rechtstreeks contact met het NOVASOL-kantoor in het desbetreffende land. Mocht een huurder ter plaatse nog eventuele vragen hebben dan is er daarnaast ook nog vaak een regionaal kantoor waar wij altijd een beroep op kunnen doen. En natuurlijk heeft NOVASOL een heel interessant aanbod van vakantiehuizen. Wij bieden deze huizen niet voor niets aan onder de naam TopHomes'.