Wintersport in Noorwegen

Sneeuwzekere en ontspannen wintervakantie voor langlaufers en alpine skiërs in het hoge noorden van Europa! Grote “skikermissen“ zoals in de Alpen zult u in Noorwegen niet vinden. In de plaats daarvan kunt u uit een ruime selectie van knus ingerichte Noorse hutten en vakantiehuizen kiezen. Stuk voor stuk liggen ze in een grandioze natuur met fantastische uitzichten.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Wintersport in Noorwegen

In de wintervakantie reizen we graag naar sneeuwzekere gebieden. Noorwegen beschikt over schitterende winterlandschappen, een enorm aantal geprepareerde langlaufloipes en veel sneeuw. De besneeuwde skigebieden in Noorwegen zijn omgeven door prachtige bossen. Daarom zijn vakanties met de hele familie in een vakantiehuis in een Noors wintersportgebied zo geliefd. NOVASOL beschikt over een groot aantal vakantiehuizen, van waaruit u direct kunt skiën of langlaufen. Wie de winter in Noorwegen eens heeft meegemaakt, wil dat nog eens beleven. Wat niet veel mensen weten is dat een skivakantie in Noorwegen niet duurder hoeft te zijn als een vergelijkbare vakantie in Oostenrijk of Zwitserland.

 

Chalets in Noorwegen

Hier vindt u onze vakantiehuizen, die dicht in de buurt van een langlauf- of skimogelijkheid zijn gelegen. Daarbij staat de exacte afstand tot een skipiste of langlaufloipe aangegeven. De Noorse winter begint al in november en duurt voort tot eind april. Voor gezinnen met kinderen zijn de maanden maart en april een geschikte periode voor een skivakantie in Noorwegen, aangezien de kinderen dan niet meer zo warm aangekleed hoeven te worden. Wanneer u met een grote familie of veel vrienden reist, raden wij een ruim vakantiehuis met een grote gemeenschappelijke ruimte aan. Wij helpen u graag bij het vinden van het geschikte vakantiehuis, zodat uw skivakantie in Noorwegen kan beginnen!

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen