Wintersport in Duitsland

Duitsland is een paradijs voor liefhebbers van winterport, maar ook voor iedereen die de natuur en ontspanning opzoekt. Geniet van de indrukwekkende landschappen en de uitgebreide faciliteiten in de Duitse wintersportgebieden.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Als je liever dicht bij huis blijft, dan vind je in verschillende Duitse regio’s een diversiteit qua wintersport die varieert van alpine ski, snowboarden en langlauf, rodelen, schaatsen en sneeuwwandelen.

Natuurlijk is ook de verwante taal mooi meegenomen. Als je grasduint in onze selectie, dan vind je mooie vakantiehuizen in de Harz, in Thüringen en in het Ertsgebergte. 

Tijdens uw wintersportvakantie in de Duitse gebergten kom je niets tekort. Hier kun je zich verheugen op goed geprepareerde pistes en langlaufloipen in een schitterende omgeving. De reistijd vanuit Nederland of België naar Duitsland is kort en de skigebieden zijn met de auto gemakkelijk bereikbaar.

Ook de plaatselijke vakantiehuizen en appartementen laten niets te wensen over. Ben je op zoek naar een romantische wintervakantie met zijn tweeën, een uitdagend skigebied voor een gezellige tijd met uw vrienden of een kindvriendelijk skigebied voor het hele gezin? Bij NOVASOL vind je een groot aanbod van vakantiehuizen en appartementen vlakbij de mooiste skigebieden van Duitsland.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )