Overnachten midden in de natuur

Op zoek naar een vakantiepark waar je heerlijk kunt uitwaaien aan zee? Dan is vakantiepark Wadzout't jouw ideale bestemming. Geniet van een welverdiende vakantie in een rustige, natuurlijke omgeving. 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor vakantiepark Wadzout't?

Zoals de naam al doet vermoeden ligt dit vakantiepark in Nederland bij het wad. De afsluitdijk is nabij en op heldere dagen heb je vanaf het park uitzicht op de Waddeneilanden. Dit vakantiepark heeft verschillende chalets ter beschikking waar je kunt overnachten. Iedere accomodatie is anders ingericht, zo vind je altijd een vakantiehuis naar jouw smaak.

Uitzicht vanuit vakantiehuis vakantiepark Wadzout't

 

De accomodaties

De sfeervolle chalets op vakantiepark Wadzout't bieden plaats voor vier (twee volwassenen en twee kinderen) of zes personen. De huizen zijn volledig ingericht en beschikken over een woonkamer met keuken en eetgedeelte, badkamer en meerdere slaapkamers. 

Chalet op vakantiepark Wadzout'tVakantiehuis op vakantiepark Wadzout't
| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )