Overnachten op vakantiepark Ridderstee

Vakantiepark Ridderstee ligt op steenworp afstand van de Noordzee. Zo beleef je een heerlijk vakantie aan het water in het prachtige Zuid-Holland. Je verblijft in een duinrijk gebied waar je geniet van de rust en de omgeving. Ontspannen en genieten staat centraal bij je overnachting, wat zeker lukt in deze prachtige omgeving en het vakantiepark zelf.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

De accommodaties

Op dit vakantiepark in Nederland geniet je van je vakantie in een splinternieuwe accommodatie. De vakantiehuizen op vakantiepark Ridderstee liggen dicht bij de zee en beschikken over alles wat er nodig is voor een ontspannen vakantie. Zo beschikt je over een gezellige woonkamer en open keuken met moderne inbouwapparatuur. Je geniet al snel op het houten terras onder het schaduwdoek van een drankje of van een gezellige middag in of rond het huis. En dat genieten doe je met het hele gezin, inclusief de hond. 

vakantiehuis op vakantiepark RiddersteeVakantiehuis vakantiepark Ridderstee

 

Faciliteiten

Tijdens je verblijf op vakantiepark Ridderstee maak je o.a. gebruik van de voorzieningen van Ouddorp Duin. Daar vind je ook de receptie waar je de sleutel op kunt halen. Voor de boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het vakantiepark. Liever een avondje niet koken? Dan ga je gewoon naar het restaurant op locatie, waar je ook nog eens geniet van een bijzonder panoramisch uitzicht over de duinen en de zee.

In de directe omgeving vind je een golfbaan, zwembad en een tennisbaan. Voor de kinderen is er in de buurt ook een speelplaats. Je kunt daarnaast ook fietsen huren om de omgeving te verkennen of wandelen richting het strand. 

Restaurant op vakantiepark Ridderstee

 

De omgeving van je vakantiehuis

Je overnacht op de grens van Zeeland en Zuid-Holland en direct naast het strand. Hierdoor geniet je van de mooie Zeeuwse stranden, duinen en authentieke dorpjes. Op korte afstand van het vakantiepark ligt de Brouwersdam met veel wateractiviteiten en natuurlijk het Grevelingenmeer. Ook Renesse en Burg-Haamstede vind je er op korte afstand. 
 

Strand bij vakantiepark Ridderstee

 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )