De ideale vakantie begint in een vakantiehuis aan het water op vakantiepark de Meerparel. Alle woningen liggen aan het Noord-Hollandse Uitgeestermeer. Verken de omgeving per boot en geniet van een heerlijke vakantie aan het water.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor vakantiepark de Meerparel?

Dit Nederlandse vakantiepark vind je in Noord-Holland. Het park ligt direct aan het Uitgeestermeer en bestaat uit vakantiehuizen en appartementen. Alle accommodaties liggen direct aan het water en beschikken veelal over een aanlegsteiger. Met het hele gezin beleef je zowel op het park als in de omgeving een heerlijke vakantie. Ook de hond is in veel van de accommodaties welkom. Het park biedt daarnaast voldoende faciliteiten voor een onbezorgde vakantie. 

Faciliteiten

  • Horeca
  • (Binnen)speeltuin
  • Wasserette
  • Fiets- en bootverhuur
  • Ligplaatsvoor een boot
  • Speelveld
  • Wi-Fi
     
Vakantiepark de Meerparel

 

De vakantiehuizen

Op vakantiepark de Meerparel vind je je accommodaties voor 2 tot 6 personen. Je kunt hierbij kiezen uit vakantiehuizen, appartementen en huisboten. De vakantiehuizen en appartementen beschikken over een wasmachine, droger, vaatwasser, televisie en gratis Wi-Fi. Daarnaast vind je in enkele accommodaties een kinderstoel- en bed. De huisboten zijn geschikt voor vier personen en liggen direct aan het Uitgeestermeer. Alle woningen zijn zorgvuldig en modern ingericht, je zult je er meteen thuisvoelen.

Huisboot op vakantiepark de MeerparelInterieur vakantiehuis op vakantiepark de Meerparel

 

De omgeving

In de omgeving van het vakantiepark is veel te beleven. Zo kun je uiteraard per boot de omgeving verkennen. Met recreatieplas het Uitgeestermeer en leuke steden als Alkmaar, Amsterdam Zaandam en Haarlem in de buurt kun je iedere dag een heerlijk dagje weg. Ook het strand is niet ver rijden, Castricum en Egmond aan Zee liggen op zo'n 20 minuten rijden van het vakantiepark. 

Omgeving van vakantiepark de Meerparel

 

| Copywriter