Overnachten aan het Lauwersmeer

Tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee vind je vakantiepark Beleef Lauwersoog. Dit vakantiepark in Nederland is ruim opgezet en biedt veel faciliteiten en activiteiten. Geniet van een heerlijke vakantie in de natuur met het hele gezin. 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor vakantiepark Beleef Lauwersoog?

Naast de fantastische ligging van het vakantiepark biedt het park nog veel meer. Zo heeft het een zandstrand aan het Lauwersmeer en een haven. Daarnaast ligt het park middenin Nationaal Park Lauwersmeer. Het park bevindt zich dan ook in een hele rustige omgeving, ver weg van alle drukte. Stilzitten hoeft zeker niet op Beleef Lauwersoog, er is namelijk een grote waterspeeltuin aanwezig op het park en daarnaast verzorgt het park diverse activiteiten en excursies. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeehondenexpeditie of een Land Rover Safari?

vakantiepark Beleef Lauwersoog  uitzicht vanaf vakantiehuis Beleef Lauwersoog

 

De vakantiehuizen

Veel van de vakantiehuizen op Beleef Lauwersoog staan naast het water en hebben hierdoor een prachtig uitzicht op het Lauwersmeer. De huizen zien er van buiten deels hetzelfde uit, maar de inrichting van ieder vakantiehuis is anders. Zo vind je altijd een vakantiehuis dat echt bij je past. De vakantiehuizen zijn compleet uitgerust met een woonkamer met keuken, badkamer en meerdere slaapkamers. Daarnaast beschikken alle accomodaties over een terras. Er zijn verschillende typen accomodaties, elk met een eigen prijsklasse, waardoor er voor iedereen een geschikte accomodatie te boeken is. 

vakantiehuis op Beleef Lauwersoog  interieur vakantiehuis op Beleef Lauwersoog

 

Faciliteiten

Het vakantiepark biedt zelf diverse faciliteiten, waaronder de eerder genoemde waterspeeltuin, een restaurant met terras, supermarkt, fietsverhuur, indoor speeltuin en een tennisbaan. Daarnaast organiseert het park diverse activiteiten en excursies, waaronder de Land Rover Safari door Nationaal Park Lauwersmeer, een wadlooptocht en een zeehondenexpeditie. 

Activiteiten op vakantiepark Lauwersoog  Activiteit op vakantiepark Beleef Lauwersoog

 

De omgeving

Er is op het vakantiepark veel te beleven, maar ook in de omgeving van Beleef Lauwersoog is er veel te doen. Zo kun je met de boot naar Schiermonnikoog, een bezoek brengen aan vissersdorp Zoutkamp, de Theefabriek in Houwezijl, de DoeZoo in Leens of het stadje Dokkum. 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )