Overnachten op Bospark Landgoed Junne

Genieten van een welverdiende vakantie, tot rust komen in de sauna, hot tub of whirlpool en dat in een prachtige bosrijke omgeving? Het kan op Bospark Landgoed Junne. 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor Landgoed Junne?

Verblijf je graag in de natuur, dan is Bospark Landgoed Junne jouw ideale vakantiebestemming. Het landgoed bestaat voor ruim 70% uit bos en 20% uit landbouwgrond. Je verblijft dus midden in de natuur, op een van de fijnste plekken in Overijssel. Daarnaast is er veel recreatie in de omgeving van dit vakantiepark in Nederland en vind je op het park hele fijne, goed uitgeruste vakantiehuizen.

Bospark Landgoed Junne vakantiepark

 

De vakantiehuizen

De accomodaties op Bospark Landgoed Junne beschikken over alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannen vakantie. Zo hebben alle huizen een tuin of terras waar je samen kunt genieten. Daarnaast zijn de vakantiehuizen modern en stijlvol ingericht, waarbij kleuren en materialen zorgen voor een aangename sfeer. De woningen zijn voorzien van een ruime open keuk, stijlvolle woonkamer, badkamer en beschikken over drie slaapkamers. Daarnaast beschikken alle accommodaties over een sauna, Finse hot tub of whirlpool. Tevens zijn in veel van de woningen ook huisdieren welkom.

Bungalow op Bospark Landgoed JunneInterieur accomodatie op Bospark Landgoed Junne

 

De omgeving

Zoals eerder vermeld ligt Bospark Landgoed Junne in een groene en bosrijke omgeving. Dit biedt mogelijkheden voor heerlijke wandel- of fietstochten door Ommen. Er zijn dan ook veel fietsroutes die je langs de mooiste plekken in de omgeving brengen. Ook biedt de omgeving diverse bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. En met de stad Zwolle op slechts 28 kilometer afstand kun je gemakkelijk een dagje winkelen of uit eten gaan.

Natuur in de buurt van Bospark Landgoed Junne

 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )