Overnachten aan het water

Aan de het Friese water vind je het kleinschalige Watervillapark Idskenhuizen. Vaar over de Friese meren, bezoek de Elfsteden en beleef een hele fijn vakantie in Friesland.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor Watervillapark Idskenhuizen?

Dit goednieuwe, kleinschalige vakantiepark in Nederland heeft veel te bieden. Zo is de ligging ideaal, waardoor je gemakkelijk de Friese Meren kunt ontdekken. Ook vind je de bekende Elfsteden in de buurt en is er in de omgeving nog veel meer te zien en beleven. Daarnaast verblijf je in een goed uitgeruste vakantievilla aan het water. Wat wil je nog meer?

Watervillapark Idskenhuizen

 

De villa’s

De accommodaties op Watervillapark Idskenhuizen zijn zeer nieuw, goed afgewerkt en van alle gemakken voorzien. De huizen bieden ruimte voor 5 tot 10 personen en in sommige vallen zijn huisdieren ook welkom. De villa’s zijn allen verschillend en hebben zo hun eigen karakter en eigenschappen. Zo zijn er villa’s voor gezinnen met kinderen, deze zijn vaak voorzien van een omheinde tuin en buitenspeelgoed. Ook zijn er luxere watervilla’s, deze woningen zijn voorzien van een sauna of bubbelbad. Welke villa je ook kiest, genieten ga je er zeker.

Villa op watervillapark IdskenhuizenVilla op watervillapark Idskenhuizen

 

De omgeving

Zoals de naam al doet vermoeden ligt Watervillapark Idskenhuizen direct aan het water. De huizen beschikken dan ook over een aanlegsteiger waar je een boot kunt aanmeren. Vanaf het park vaar je direct de Friese meren op. Breng een bezoek aan de bekende Elfsteden, zoals Hindeloopen, Workum en Sloten of ga een dagje naar Sneek. Ook het oude vissersdorp Lemmer ligt in de nabije omgeving. Dit dorp is in de zomermaanden en populaire badplaats en heeft daarnaast leuke winkeltjes, gezellige terrassen en biedt veel mogelijkheden voor watersport.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen