Vakantiepark De Eekhof

Overnachten naast het IJsselmeer

Vakantiepark De Eekhof vind je op steenworpafstand van het IJsselmeer. Voor watersporters is dit een ideale vakantiebestemming, maar ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te beleven.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Waarom kiezen voor vakantiepark De Eekhof?

Dit kleinschalige vakantiepark in Nederland ligt op een gunstige locatie, het IJsselmeer ligt er namelijk naast. Ideaal wanneer je graag watersporten beoefent. Houd je meer van cultuur? Dan zit je goed in het naastgelegen Hindeloopen. Vanaf het vakantiepark loop je zo dit gezellige havenstadje in. Vanuit je accommodatie heb je tevens een fijn uitzicht op het IJsselmeer.

 

De accommodaties

De appartementen en vakantiehuizen op vakantiepark De Eekhof bieden plaats voor maximaal vier personen en een huisdier. Daarnaast beschikken alle accommodaties over een terras of balkon, je kunt dus altijd lekker buiten genieten van een heerlijk ontbijt of diner. De appartementen zijn zorgvuldig ingericht en beschikken over een goed uitgeruste keuken, woonkamer en slaapkamer(s).

Appartement op De EekhofUitzicht vanaf balkon appartement De Eekhof

 

De omgeving

Ontdek de rijke geschiedenis van Hindeloopen. Deze stad is een van de elf steden en heeft een rijk verleden. Ontdek de 17e- en 18e-eeuwse kapiteinshuizen, het Hinderlooper schilderwerk en de kleurrijke klederdracht van deze stad. Daarnaast vind je ook het IJsselmeer om de hoek. Dit biedt mogelijkheden voor zwemmers, surfers en kitesurfers. Ook kun je met een boot het water op en richting Workum en Stavoren varen. Toch liever een wandeling maken? Daar biedt het nabijgelegen natuurreservaat Stoenckhern de ideale omgeving voor. 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )